fredag 9 februari 2024

Helg igen.

Måndag till torsdag var allt frid och fröjd men idag bröt det ut lite turbulens i våran korridor, ungarna blev osams lite varstans men till slut lugnade det ner sig och vi kunde gå på helg utan att behöva ta med oss det hem.
Toppen!!!

Men nu är det fredag och på måndag ska jag endast ta med några elever till och från simskolan, ja, varje dag hela veckan till och med, ska bli trevligt tycker jag...nästan...men jag sparar mina semesterdagar tills jag har mer nytta av dem.

Snön har ju återkommit till Göteborg, väldigt onödigt tycker jag förstås men det är bara att bita ihop och tänka på något trevligt istället. ;)


Thats life. ;)

Ha en fin helg alla.

5 kommentarer:

BP sa...

Vi klarade oss från vinterns femte eller om det är sjätte snöomgången tills igår kväll/natt. Sedan fick vi max en centimeternysnö. Väldigt onödigt, håller helt med dig. Dessutom är det fem minusgrader å detr vita eländet lär ju få vara kvar ett tag.

Helt okej med lite promenader till simhallen med dina elever. Ska du närvara/simma med dom också, eller är det bara "transport" som gäller.

Bra att det inte blev ett storbråk idag. Inte roligt att avsluta en vecka i moll.

Nu önskar jag dig en riktigt skön helg:-)

Susjos sa...

Aj då, snö i Göteborg, då blir det inte högklackat på fötterna! I morgon bitti kommer vi med tåget till din stad, det ska bli så skoj!

Skönt att veckan slutade bra på skolan, ha nu en skön helg!

LillaSyster sa...

De där 20 centimeterarna som kom här i veckan var mer än onödiga. Förstår att det är sportlov för er nästa vecka men att di väljer att jobba. Ha nu en skön helg =) kram

Ingrid sa...

Ja, snö har vi fått "glädja oss åt" lite varstans. Hoppas att de försvinner lika fort som den kom.
Ha en skön helg!
/Ingrid

Äventyret framtiden sa...

Vintern tar tid på sig att rasa ut i Sverige, i Norden, men å andra sidan så är det ju vinter.
Fina foton har du tagit av årstiden hur som helst. Skönt att du får det lite lugnare nästa vecka.
Ha en fin helg Guldkryckan!