onsdag 8 maj 2024

En onsdag i Maj.

Men idag var det studiedag iallafall, men den beslöts att användas till rättning av nationella prov.
Således borde jag varit hemma, tycker jag iallafall, men lite planering fick jag gjort trots allt, perfekt ju.
Imorgon är det röd dag, på fredag klämdag om de nu inte hittar på något för mig att göra förstås på fredag, bäst att gå under radarn. ;)

Men om det nu skulle uppstå ett läge där jag trots allt måste arbeta så är jag inte så ledsen över det, förtvivlad förstås, kvidande i fosterställning på badrumsgolvet förstås, men inte ledsen. ;)

Har varit lätt att vakna dess två morgonstunder tisdag och onsdag, ljust och fint, blir ju mer av den sorten resten av månaden och hela juli yrkesmässigt, helt perfekt.

I väntan på spårvagnen i morse vid storås för vidare färd till Hammarkullen.

Ha nu en fin onsdagskväll alla.

6 kommentarer:

LillaSyster sa...

Är du säker på att du tog den bilden i morse???? Här regnade så pass att jag tog regnkappa ut till bilen för att sedan ta den de ca 2km till förmiddagensjobb. Jag brukar alltid gå dit....men idag var det inte tänkbart ens i regnmundering. Håller tummarna för att du kan gå under radarn och komma utvilad och fräsch till jobbet på måndag! Trevlig låååång helg=)

BP sa...

Du verkar ha varit ganska ensam på stationen där. Och vilket härligt väder ni haft idag. Precis som hos LillaSyster har det regnat hela dagen här och tre plusgrader på det. Japp, det är den 8 maj;-)

Annars lät det riktigt positivt här på din blogg - angående ditt arbete alltså;-)

Önskar dig en härlig långhelg, för jag är säker på att det blir en långhelg för dig:-)

Ingrid sa...

Ha en fin helg och hoppas att du får vara ledig på fredag!
/Ingrid

wiper sa...

Förstår att det är mycket att göra i skolan nu då det närmar sig sommarlov. Hoppas du kan hålla dig under radarn som du yttrycker så kul ;), kul även detta med fosterställning ;) du är så rolig ;) och det piggar upp

Fin rälsbild och jag blir så nostalgisk när du nämner Hammarkullen. Jag bodde ju i Hjällbo från 1975-1980, sen från 1984-1990. Önskade att man kunde åka till Göteborg på en nostalgitur

Ha en härlig torsdag Micke
Hälsning från Malin



Znogge sa...

Även om du skulle behöva jobba så misstänker jag att det blir betydligt lugnare. Kanske kan du tilldela dig själv ett uppdrag som gör dig tämligen osynlig ;-)
Njut nu av en ledig dag i alla fall!

ibod11 - Ingrid sa...

Jag hoppas att du fick vara ledig och njuta av det som ser ut att ha varit ett härligt väder.