fredag 24 maj 2024

Och så var fredagen här igen.

Uppbyggnaden av vårt nya "ute-gym" är ju igång, perfekt för mig som vill gymma lite på vägen till bussen som ska ta mig till mitt arbete...självklart ska jag göra det. ;)

Undrar hur lång tid det tar innan jag kan "gymma" där?
Ser fram emot att kunna sjukskriva mig för "skador" till och ifrån arbetet, då får man ersättning minsann. ;)
Ska bli intressant att se hur de får ihop detta.

Gårdagen avlöpte ju bra till sist, infomöte angående tillsättning av ny "mini-rektor" på vår skola, den ena av våra "mini-rektorer" ska över till en annan skola i området.
Behåller dock min egen "mini-rektor" tillsvidare, känns ju bra.
Vid hemkomst blev den hemleverans av pizza, det var vi värda tyckte vi efter min hårda arbetsdag och frugans idoga arbete med balkongens utveckling i växtväg.
Blir en fin sommar därute i år, bara det inte regnar hela tiden som förra året.

Men så kom ju denna fredag och visst blev det en bra sådan, lite vattenkrig har det varit denna veckan enligt god tradition, så mycket så att rektorn beordrade alla att beslagta allt som kunde tänkas innebära vatten för ändamålet.

Blev ju en lugn vecka om man ser till helheten, bäst att alltid se helheten, det underlättar ju.

Ha en underbar fredagskväll alla, det ska vi.

8 kommentarer:

Ingrid sa...

Så trevligt med ett utegym, det har vi ett par här i Klintehamn också.
Det ar väl skönt att du fick behålla din minrektor.
Fredagspizza låter trevligt och en utmärkt belöning till er båda som slitit var och en på sitt håll.
Ha en fin helg!
/Ingrid

BP sa...

Blir det ett utegym för vuxna eller en lekplats för barn, inklusive dom som har barnasinnet i behåll. Himla kul ändå att man satsar på ditt bostadsområde som ju har ett oförskämt dåligt rykte. Alltid kul att se dina bilder därifrån, bilder som vittnar om ett fint och väl underhållet område.
Mini-rektorer är väl samma sak som mellanchefer. Båda är lika onödiga. Det var ett tag att man gick "ifrån" den principen, men den olyckliga "trenden" verkar vara tillbaka.
Sommaren har ju börjat riktigt, riktigt bra. Tidigt ute var den också. Så det lär nog bli riktigt fint på er balkong. Gissar att du avrapporterar med jämna mellanrum;-)
Önskar dig en riktigt fin helg!

ibod11 - Ingrid sa...

Jag ser fram emot redovisning av ditt gymmande på väg till jobbet. Men var försiktig för skador är aldrig kul, oavsett ersättning :D
Det måste ha varit ett rejält vattenkrig men kanske var det klokt att avbryta. Kanske rektorn hade blivit blöt annars.

Äventyret framtiden sa...

Så fint med utegymmet och balkonghänget som väntar. Härligt. Jag minns så bra när man fixade till balkongen inför sommaren. Alltid var man lika förväntansfull.
Ha en skön helg!

Susjos sa...

Utegym minsann, det blir väl bra på väg till jobbet på morgonen ;-)
Fredagspizza, kan inte bli bättre!
Ha nu en fin helg!

Lotta sa...

Utegym är alltid trevligt för då slipper man svettas med andra i lokalen. Vi i Karlskrona har också fått ett nytt utegym. Jag har skyndat förbi några gånger, ska stanna till när jag har tid.
Vattenkrig är ju kul om man är rustad för det men oftast är man ju inte det i skolans värld. Bra gjort av rektorn.
Nu närmar sig sommarlovet med stormsteg.
Ha en underbar lördag :-)

Veiken sa...

Bra när dom satsar på utegym. Hoppas många kommer att använda det!
Nu får vi se hur mycket vi redan har "ätit upp" av sommaren den senaste varma veckan. Hoppas att vi bara har naggat lite. Trevlig helg önskar jag er!

Marianne sa...

Det blir till att gå hemifrån lite tidigare då så du hinner gymma innan du ska kliva på bussen, hehe. Det finns utegym lite varstans här men jag föredrar att vara inne om jag ska lyfta skrot.
Så roligt med vattenkriget, tråkig rektor som sätter stopp för det. Min äldsta son fyllde år 14 juli, när han växte upp var det alltid vattenkrig om det var soligt den dagen.
Ha en fin helg!