lördag 29 juni 2024

Projekt semester 2024 är inledd.

Jag är ju så fyrkantig, som ett smörpaket ungefär, när det gäller att redovisa min semester, helgerna är bara smärre avbrott i semestern, 25 dagar är det ju som gäller i år. 

Varva ner förresten, det har jag ju gjort rejält dessa sista två-tre veckorna, borde således inte bli några problem.
Idag for frugan iväg till High Chaparral med ena delen av familjen med barnbarn och allt, efter 8 for de iväg och här sitter jag och myser med en kopp kaffe, lite för tidigt för vin, avvaktar med det till ikväll. ;)

Lilla Zillen börjar bli till åren, 15 sen en tid nu, det märks verkligen, hoppas han får några goda år till, skulle sakna honom något oerhört om han gick bort nu.
Ozzy skulle sakna honom också.

Ha nu en fin dag ni fina läsare av denna blogg.

9 kommentarer:

ibod11 - Ingrid sa...

Hur du redovisar och vad är helt upp till dig och vi läsare tar tacksamt emot de små skärvorna :D Det är ju kul att komma sina bloggvänner lite nära men alla måste själva få sätta gränserna.
Jag vet inte om du gillar egentid eller om det är jobbigt men förhoppningsvis är du som jag och uppskattar att få vara för dig själv ibland. Att mysa med en kopp kaffe låter just mysigt :D Ett glas vin i kväll hör nog också till kategorin mys :D
Att förlora en av sina bästa vänner, som ju vår djur är, är fruktansvärt och alla vi som har gjort det några gånger förstår dina tankar och förhoppningar om att det ska dröja. Klart att han blir saknad när det är dags för honom att vandra över regnbågsbron.

LillaSyster sa...

Snart kan du korka upp vinet, små smutta lite. Fina fina Zillen konstaterar att Buset blir 10 år om någon vecka. Jösses vad tiden springer iväg det var ju inte längesedan jag satt här på köksgolvet och såg 4 små kattungar födas. Ha en bra eftermiddag du och katterna=)

Ingrid sa...

Hoppas att du och Ozzy får njuta av Zillens sällskap många år till.
Ha en fin början på semestern!
/Ingrid

BP sa...

Bra, då kan du i lugn och ro träna på att vara en (lat) gräsänkling som kan inta flytande föda och totalt strunta i att laga mat. Till exempel. Bara du och katterna sam oasen, dvs. balkongen. Glöm bara inte att vattna tomaterna;-)

15 år är väl en fin ålder för en katt eller? Kan ju ingenting om katter... Hoppas precis som du att han får njuta av några år till i ert fina hem:-)

Önskar dig en toppen lördag:-)

Susjos sa...

Hoppas att du haft en finfin lördag som gräsänkling, och att fru Guldkrycka hade en bra dag med barn och barnbarn!
Lilla Zillen ser så nöjd ut på fotot, ja hoppas han får vara med er ett tag till. Vår Maja skulle ju fylla 18 år det året som hon fick sluta sitt liv, hon var sjuk, men ack så jobbigt att bestämma sig för att avsluta hennes liv!

Ha det gott, så här i starten av din semester!

Znogge sa...

Då hoppas jag att ni alla får njuta flera år till av Zillens sällskap men visst, 15 år är ändå en hyfsat hög ålder.
Redovisa vad du vill för det finns intet rätt eller fel. Det viktigaste är att du njuter av en välförtjänt semester!

God söndag!

Åke sa...

Ett glas vin byter nog jag mot High Chaparral också :) Men antar att det roar barnen. Du får allt ha en fortsatt trevlig söndag :)

http://kraka.moah.se sa...

Hoppas verkligen att Zillen har många goda år kvar. Katter kan ju bli gamla om de får vara friska.

Hoppas du får en fin semester, förstår också att det är skönt med en självsam dag ihop med katterna. Lite vin ikväll gör söndagen perfekt.

Lotta sa...

Finaste Zillen jag hoppas också att han får många fina år till med er. Du får vara hur fyrkantig du vill .-) alltid kul att läsa oavsett hur mycket eller lite du väljer att skria.
Ha det gott i semestertiden.