söndag 23 juni 2024

Söndag före inledning av sista veckan innan semestern.

 Man borde väl egentligen inte räkna ner till semestern men man kan ju inte stå emot det riktigt.
Inte för att vi planerat några större aktiviteter denna sommaren heller, värmen "söker" ju som bekant överallt i världen, bäst att stanna hemma vid fläktarna som står utplacerade strategiskt i hela lägenheten.

Men visst, en och annan dagstur blir det väl, man kan ju inte sitta i lägenheten 24/7, vore ju alltför trist trots allt.
Eventuella utlandssemestrar sparar vi till hösten, det blir bra.

Igår under midsommardagen blev det matjessill med gräddfil och gräslök iallafall, vi var ju bortbjudna på midsommarafton så vi fann det som ett säkert kort för våra smaklökar denna matjessill även under midsommardagen.

Men nu är det vila inför morgondagen, ha en fin kväll alla.

Ozzy och Zillen hälsar också.

9 kommentarer:

ibod11 - Ingrid sa...

Alla räknar vi ner till det som är efterlängtat oavsett om det är semester eller något annat trevligt. Det låter skönt att ta det lugnt nu och kanske boka en utlandssemester senare...om det känns bra då. Matjessill med gräddfil och gräslök tyckte jag mycket om i mitt förra liv, livet som ickevegan, så jag förstår att det smakade bra :D
Fin bild på era söta kissekatter :D

LillaSyster sa...

Jo, räkna ner! Fina Ozzy och Zillen. Ha en bra kväll, jag ska fixa min matlåda till imorgon nu, dvs ta upp den från frysen.

BP sa...

Tycker det är helt naturligt att räkna ned dagarna till din semester börjar. Och varför planera nåt? Gör det du är bäst på, och det är ju helt klart att kolla "kult-serier" i din mancave. En sysselsättning lika bra som någon annan. Så börja ställa om klockan lagom till nästa lördag - för i och med helgen får du två extra semesterdagar - hahaha!

Å du - ha en bra början på sista arbetsveckan. Gör inget dumt nu bara, som att jobba ihjäl dig till exempel;-)

Lotta sa...

Tre veckor, nio nätter kvar innan det blir semester för mig. Det ska bli skönt med ledighet. Det ska ju bli kanonväder nu denna veckan så nu skulle jag vilja vara ledig.
Sötaste Ozzy och Zillen, hälsa tillbaka :-)

Stefan sa...

Klokt att spara utlandsresan till hösten. Vi läser just nu om skräckupplevelser kring Medelhavet med temperaturer på över 40°
Att folk inget lär :)

Marianne sa...

Finns det någon som inte räknar ner till semester? Jag tror inte det. Oavsett om det finns planer eller inte, så är det ju skönt att slippa väckarklocka och få ta dagen som den kommer.
Matjesill är aldrig fel, säger hon som äter sill varenda morgon.

Pussa på kissarna från mej,
och ha en fin före-semestern-vecka!

Znogge sa...

Många gillar ju sill och potatis så då får man passa på! Inget för mig dock.
Nu är semestern inte långt borta för din del!

Önskar en fin måndag!

Susjos sa...

Matjesill och potatis, det blev min middag både igår och idag, tillsammans med lite annan sill, vi handlade ju på oss lite inför midsommarhelgen! Alltid gott med sill!
Härligt med nedräkning inför semestern, jag är redan inne i semestervecka nummer 2, det går så fort!
Nej, gudskelov har vi ingen resa till medelhavet inplanerad under sommarsemestern, vi ska istället följa med våra vänner till Grekland i mitten av september ( om jag nu får semester då)..då har det förhoppningsvis blivit svalare där...kanske!
Ha det gott, och hälsa Ozzy och Zillen också!

Gunnel sa...

Helt naturligt att räkna ner till semestern, tycker jag. Alla behöver lite ombyte. Sol har vi ju här hemma med så jag tycker det verkar klokt att vänta med utlandssemestern.