torsdag 19 september 2024

Torsdag igen...

 och jag tänker på er som har lite mycket arbete med att kommentera på "blogspot", det går bra att bara skriva en signatur i kommentaren för min del, jag hittar er ändå, fast sedan om det fungerar har jag ju inte kollat ännu men jag tror man kan skriva anonymt, lämna bara en signatur i kommentaren.

Det är torsdag och yrkets utövande har klarats av än en gång, kan ju inte gå in i detaljer men rent generellt så handlar mitt yrkesutövande om att stötta elever med "problem" i olika former, npf-diagnoser och allmänna svårigheter med att kunna fokusera på skolarbetet.

En kaotisk lektion inom hemkunskap idag men i slutändan åt vi gott bröd iallafall och alla blev nöjda.

Orientering i skogen på idrotten, jag höll mig på stigen medan andra sprang runt i skogen, jag är inte vaccinerad för TBE och så har jag inga specialbyxor för att förhindra ormbett, jag har allt emot mig verkligen. ;)

Ha nu en fin torsdagskväll alla. 

6 kommentarer:

Znogge sa...

Det är inte helt enkelt med den sortens problematik. Själv funderar jag mycket på varför den ökar. Har samhället och kraven blivit för mycket att hantera?
Tur att det blev god fika i alla fall.

Önskar en fin kväll nu!

Äventyret framtiden sa...

Znogge skrev den frågan, tanken jag också har..varför ökar det ?
Du har en viktig plats i livet Guldkryckan och jag tror att du är den rätta på rätt plats med hjärtat på rätt ställe.
Lycka till och ha en fin kväll!

LillaSyster sa...

Bra tips om kommenteringen=)
Det var snabbjästa frallor.
Det finns orm på stigarna också, man får se var man sätter fötterna. Höll på att trampa på en kopparorm för någon vecka sedan. Fästingar är det gott om, tog en krypandes på mitt ben i söndags
Plockar så gott som dagligen en eller två på Busan, hon som bara brukar få 4 på en hel säsong. Jag ska fylla på med TBE vaccin i januari. Njut av kvällen snart är det helg!

BP sa...

Har också läst att det återigen är Blogspot/Blogger som verkar ha problem med kommentarer. Personligen har jag inga problem alls med att kommentera hos dig och mina andra bloggkompisar. Det är så märkligt! Men blogspot kostar ju inget, så man kan inte ens klaga...

Herreguuuu så duktig du är. Det måste vara oerhört påfrestande att stötta/förstå elever med npf-diagnoser. Hur f*n orkar du? Visste inte att du hade hand om sådana elever, trodde du var ansvarig för bråkstakar. Ja, det ena utesluter ju inte det andra förstås;-)
Håller helt med dig - du har allt, precis allt emot dig där i skogen;-)
Kan föreställa mig hur baklektionen gick till... Stackars städpersonal;-)

ibod11 - Ingrid sa...

Problemen med att kommenter verkar komma i perioder. Nu var det ett tag sedan jag hade problem och jag håller tummarna för att det fortsätter så. Om du menar att man behöver skriva i namn och webbadress så går det snabbt och lätt efter många tillfällen att öva.
Bra att du finns där för de som behöver lite extra stöd.
Här runt Storsjön finns varken ormar eller fästingar så jag bor nog i ett paradis ur många synvinklar :D

Ingrid sa...

I bland kan man få vänta och göra ett nytt försök att uppdatera en kommentar, men för det mesta fungerar det tycker jag.
Det är tur att det finns sådana som du som har ork och tålamod att hjälpa barn som behöver extra stöd för att klara av tillvaron i skolan. Ni är värda ett stort tack!
/Ingrid