lördag 19 oktober 2024

En härlig lördagsmorgon....

blev det ju och undertecknad hade fått en lista av hustrun för inköp nere på ICA, lite som vi glömt att beställa under veckan som var, bara att knalla ner och bära hem det, tur det inte var så mycket iallafall. 
Fick även löst in vinsterna på våra trisslotter som suttit på kylskåpet, nio nya blev det och efter skrapning hemma insåg jag att det blev sju nya vinster att lösa in, sparar nog det till jul, fler vinster hoppas man ju på innan dess.

Nu är det bara fem arbetsdagar kvar innan ett höstlov står för dörren, nio dagar sammanlagt att njuta av, undrar vad vi ska hitta på?
Men visst ja, vi ska ju på halloweenparty i de sista dagarna där, lovat är ju lovat, ska aldrig lova något efter ett par huttar igen, jag svär. ;)

Lite ny utrustning på skolans musiklektioner, än så länge har ungarna inte släppts in där utan har haft lektioner i "hemklassrummen", hoppas de får vara hela efter ungarnas framtida användande av dem. 
Blev väl sju stycken om jag inte räknat fel.


Ha det bäst alla.

13 kommentarer:

LillaSyster sa...

Nio dagar att fylla med upplevelser som du/ni mår bra utav. Den där festen blir nog bra också ska du se- god mat är ju aldrig fel. Grattis till vinsterna, hoppas att storvinsten slår till nästa gång. Jag spelade på Lotto idag-så håll tummarna!

Guldkryckan sa...

Håller båda tummarna. :)

Ingrid sa...

Grattis till vinsterna på vinsterna. Lycka till!
Jag kan tänka mig att du ser fram mot Halloween och höstlovet.
Ha en fin helg! Kram, Ingrid

marianne sa...

Sju av nio, det var inte dåligt, grattis! Ja man kan hoppas att ungarna är rädda om utrustningen, de måste lära sej att förstå att någon måsta betala.
Jag tror du ser fram litegrann emot partyt ;)
Ha en fin kväll!

BP sa...

Behåll listan så kan du komplettera hemleveransen nästa vecka - hahaha:-) Men om du hade lika fint väder som vi måste det ha varit en fröjd att vara ute. Ett brejk från mancaven;-)
Dessa keyboards är ju hur roliga som helst. Billiga är dom inte heller. Och om eleverna är musikintresserade och inte har möjlighet att köpa egna keyboardsär det ju en gyllene chans. Hoppas verkligen att eleverna sköter sig.
Kul med att ha någonting att se fram emot, i ditt fall höstlovet:-)
Men först - ha en fortsatt fin helg och förbered dig mentalt på Halloween firandet. Ta Kapten Blåtand med dig;-)

Ingrid sa...

Det var ju bra att det inte var jättemycket du behövde bära hem från Ica. Det är så lätt att glömma något och då är närhet till en butik väldigt bra.

ibod11 - Ingrid sa...

Jag var inte riktigt klar där och inte hann jag ändra avsändarnamnet heller. Jag vill ju så klart gratulera till alla vinster och jag hoppas på ännu fler och större vinster framöver.
Hoppas att den nya musikutrustningen får vara hel länge. Förhoppningsvis upptäcker eleverna hur kul man kan ha.

Anonym sa...

Glömde svara, på fotot är det gäss som flyttar till vintervistet, de du ser är ungefär 1/5 av de som flög i flocken.

Marianne sa...

Jaha, så blev det anonymt igen, suck!

Susjos sa...

Va kul med lite vinster! Stort Grattis! Du påminner mej om att vi måste köpa lite trisslotter igen ;-D
Härligt med ett höstlov att se fram emot, jag ska jobba en hel del på höstlovet, men sen blir det semester i november, det ser jag framemot! Så kul med alla dessa keyboards, hoppas de håller en stund i skolans värld!
Ha en fin söndag!

Anki sa...

Fint att ha ett höstlov att se fram emot! Grattis till vinsterna och tumhållning för fler! :)
Ha en fin söndag!

Guldkryckan sa...

Ingen fara. :)

Carita Liljendahl sa...

Härligt med trissvinsterna! Vem vet, en vacker dag sitter du och skrapar i Nyhetsmorgon?