fredag 18 oktober 2024

Fredag äntligen.

 Hemkommen för en stund sedan och efter en varm dusch och en god middag bestående av fisk med kokt potatis så sitter man här framför "Startrek" och kopplar av i min "mancave".
Blir knappt bättre än så med tanke på det aningen trista höstvädret, hujeda mej.

Ett 60-tal bättre begagnade skolbänkar har forslats över till oss på Nytorpsskolan,
kidzen "äter" ju skolbänkar hos oss, så var det inte på min tid inte, känner mig som en gammal gubbe när jag skriver det sista där, men det är ju sanningen. ;)



Men nu blir det rast och vila två dagar här, tillönskar er en fin helg.

10 kommentarer:

LillaSyster sa...

Jag undrar hur iallsindar dagens ungar gör? De där bänkarna är ju i princip ooutslitliga. Njut av två dagars ledighet - det ska jag också göra.....och hoppas att den förkylningen jag vakande med försvinner fortare än fortast-jag är ju nästan aldrig sjuk. Trevlig helg!

ibod11 - Ingrid sa...

Det låter som en fin inledning på helgen med god mat och en stund framför startrek :D Även på min tid, som var en del år innan din tid, höll bänkarna. Vi var väldigt rädda om dem som jag minns det.

Susjos sa...

Låter som du börjat din helg bra!
Å nu blir jag fundersam, vad gör eleverna med sina bänkar så de måste få nya, ack ja...annat var det på vår tid!
Trevlig helg!

BP sa...

Happy Weekend! Hur f*n kan man äter skolbänkar. Jag förstår vad du säger, men även på min tid var det helt omöjligt att någon förstörde skolbänkar. Ja, ja - det är andra och inte mera positiva nu i skolorna. Tyvärr.
Önskar dig en härlig helg.
PS. Vi har nu haft tre soliga dagar i strekch och mellan 12 och 13 grader. Nej, jag klagar inte. DS.

Ingrid sa...

Här har vi haft en härlig höstdag, visserligen lite blåst, men i alla fall 13-14 grader.
Ha en riktigt härlig helg!
Kram, Ingrid

Äventyret framtiden sa...

Det är märkligt det där med skolbänkarna...visst hände det på "min" tid också att det fanns bänkar som var påritade och iniritade men aldrig i den omfattning som det tycks vara nu för tiden. Det gränslösa barnet demonstrerar på sitt sätt med en viss vandalisering.
Njut fullt ut av helgen!

Stefan sa...

Vi går in i en period där det är ganska mysigt att kliva in i sin "mancave", tända lite ljus, hälla upp en rökig whisky och titta på någon bra film.
Ha en fortsatt bra helg i din mancave.

Anna i Portugal sa...

Fredagskänslan är skön!

Znogge sa...

Ja, man kan undra vad det är för fel på vissa av dagens elever. Förr höll en skolbänk i en evighet men nu kan de se gräsliga ut på nolltid. Jag har frågat många gånger om det är okej att jag kommer hem till dem och hackar i deras soffbord eller skriver på det. Det var inget som föräldrarna såg fram emot i alla fall ;-)
Härligt med helg igen så njut nu av den!

marianne sa...

Jaha, på min tid var det klotter och skrivet på bänkarna och vissa var det skuret jack i.