måndag 23 december 2024

Dan före dopparedagen.

Hustruns bror heter Dan, undrar hur det går ihop? 
Men nu är det ju bara en dag kvar innan årets julafton infaller med allt vad det innebär, bortavaro för firande med ena fjärdedelen av familjen.

Gårdagen gick i sakta mak om man så uttrycker det, undertecknad ordnade till årets andra julskinka, denna gången med grovkornig senap och nejlikor, är det julskinka så är det ju, estetiskt tilltalande och gott, fin kombination det där.
Middagen bestod av pannbiff med kokt potatis och lingon, ingen julmat direkt men så är det ju inte julafton förrän imorgon förstås, inte att förglömma.
Nu mina vänner tillönskar jag er alla en god jul, glöm inte att lukta på blommorna.
(Om du inte är allergiker förstås)

Ha det bäst.

8 kommentarer:

Ingrid sa...

God Jul önskar jag dig och hustrun!
Kram, Ingrid

Stefan sa...

Önskar dig en God Jul med allt därtill hör.

LillaSyster sa...

God Jul! Luktar gärna på blommorna =) Lyxig skinka du gjort, mmmm!

Helena på FREEDOMtravel sa...

Önskar en riktigt God Jul!!!

PROFESSORDEUTSCH sa...

Önskar även dej en underbar julhelg med allt vad det innebär, god mat å dryck, trevlig samvaro, lugn å ro.....

Znogge sa...

Pannbiff är alltid gott så den rätten klagas det inte på.
Önskar er båda två en riktigt God Jul!

BP sa...

Önskar dig och frugan också en riktigt God Jul!
Jag försöker låta bli äta julmat innan julafton, för annars blir det ju inte speciellt om man säger så. För vissa rätter äter man/jag ju bara på julafton. Sedan försöker jag samtidigt att inte ha rester, för jag är ju inte så sugen på att äta julmat till trettondagen;-)

ibod11 - Ingrid sa...

God jul till er båda. Ni får säkert en trevlig jul tillsammans med släkten. Min mamma hade alltid nejlikor i julskinkan och det var gott. Men de var ju i vägen också och måste pillas bort. Pannbiff är gott och det är nog bra att vänta med julmaten till julafton. Det blir oftast så att det räcker i flera dagar och sedan längtar man efter annat.