lördag 13 februari 2010

Är man pantad eller?

Nä, det är man ju inte, tror jag, men den Beckfjällianska guldreserven är det i alla fall.
Bar ner sista två säckarna med pantburkar och petflaskor till Ica nyss, 104.50 blev resultatet.
Ja jösses va plats sånt tar, så mycket läskedrycker som rinner ner här så borde man vara berättigad till en egen "pipeline" från nån läskedryckstillverkare.
3-4 liter om dagen cirkus...diabetesvarning? Jo...de lärda påstår det...!

Hur som helst är det Lördag, hela dagen t.o.m...det ni...vaknade till i natt och slog på tv`n, OS-invigningen ni vet, jodå, de gick in där på arenan viftandes med några flaggor, som vanligt, inget nytt där inte.
Nu såg ju jag bara på detta i ca 2-3 min, sen knäppte jag av och somnade om, men jag har sett invigningen i alla fall ;)

Fattar inte det där riktigt, 2010 är det, och ÄNDÅ så envisas de med att GÅ in på arenan, har vi inte passerat det stadiet i evolutionen redan....det finns väl buss för tusan, eller varför inte ett helt tågset, på med flaggorna på taket så kan alla tävlande sitta i en enda gigantisk restaurangvagn och dricka skumpa medan de rika människorna som har råd med biljetter på 7000 spänn kan sitta där och beundra alla flaggor!

Nä, jag är nog pantad i alla fall...min lilla hjärna förstår inte vitsen med tävlingar över huvud taget, om nån vill slå mig i nån tävling så får de gärna göra det om de blir så glada av det.
Tävlingsinstinkt kan jag inte ens stava till, eller...eh...jo, stava till det kan jag, men i övrigt så är det ganska så kört! :)

Men, jag rättar in mig i ledet, rak i ryggen står jag väl snart där och brölar nåt om: heja sverige, det är det som... sussen gör...(vem fan är Sussen?)

Nä, jag ger upp!

På återseende!

5 kommentarer:

Sillen sa...

En fin alla hjärtans / vän dag till dig.

Snejky sa...

Slingrar förbi & önskar er en fin alla hjärtns dag..
Varma kramen

Guldkryckan sa...

Kram båda! :)

Gammal Hårdrockare sa...

Håller med fullständigt! Det här med tävlingar har jag aldrig begripit mig på. Vill man vinna över mig så är man välkommen att slå mig i vilken gren som helst. Jag bryr mig inte. Vi sitter ändå inne på death row allihopa och väntar på samma sak. Så vad spelar det för roll vem som kastar en pinne längst eller är bäst på att sparka in en boll mellan två stolpar i det stora hela?

Guldkryckan sa...

GH: Jag kan kasta pinne långt, men inte fan behöver jag bevisa det för hela världen och få medalj...!
Idioti!

Ha de gott GH!