söndag 9 januari 2011

Så kan de va..!

Häpp, vårt läckande ruckel till hus har börjat ta in vatten via taket till vårt sovrum.
Såg för min inre syn hur de höjde hyran med 500 spänn då vi fått havsutsikt plötsligt, men jag svär, de får stå för kostnaden när vi ringer sjöräddningen ;)

Läckaget stoppade dock upp under morgonen, nu har dessutom fastighetservice varit uppe o rensat stuprören, men taket ser ju ut som det gör ändå...återstår att se om de tar på sig att fixa detta eller om de avsäger sig allt ansvar som de gjort förut?
Prylar som blir förstörda ska tydligen gå på hemförsäkringen vilket de försökte få oss till för några år sedan när ett rör sprang läck i källeren vilket resulterade i en förstörd exklusiv soffa.
Häpp...så kan det va!

Söndag är det...förkyld som vanligt, fast denna gången har det börjat svida i halsen...vilket brukar resultera i sjukskrivning, kruxet är ju att det är så förbannat trist att gå hemma, så förmodligen pallrar man sig iväg i morgon bitti ändå.
Det må vara en "fas 3" plats och så, men jag trivs där ute i "sherwoodskogen"...gillar inte upplägget som "fas 3" innebär naturligtvis....men jobbet som sådant är ok och naturen är ett av världens underverk.

Nä...gott folk...vet inte när vi ses här igen, i morgon, övermorgon, eller nästa vecka...men hur som helst, på återseende.

Ha de bäst!

4 kommentarer:

Sillen sa...

Usch, vilken födelsedag va... Å vad var presenten du valde själv? Förklyning, eller läckage? Nä fy va tråkigt för dig Micke.

Hoppas du kryar på dig, å får ha det varmt om fötterna.

Ha det bäst å vila!

Kram

Micke sa...

Sillen: En helt ok födelsedag egentligen, förkyning är jag ju van vid nu efter två månader, läckaget får jag väl se som en bonus hehe

Kramis!

Mia sa...

Instämmer att naturen är en lisa för själen... men så här års... Var i landet bor du? Hur är snödjupet hos dig?

Snejky sa...

Jag hoppas att du friskar på dig snabbt, inget direkt hit att va sjuk....
Vi hade oxå en läcka här för ett par månader sen. Hittade en stor pöl vatten i ena tösens rum...De berodde på att rören inte var rensade ordentligt...Men dom grejade det.....Men....vi fick en saltat elräkning eftersom vi hade en tork ståendes ganska länge i rummet. Tycker att dom kunde stå för det, men icke......
Kramen