lördag 24 mars 2012

Det ligger nog en hund begraven...

när det gäller Palmemordet...undrar i mitt stilla sinne om det inte är en hel kennel?Konspirationsteorier är intressant....gjorde ju lite reklam här för ett tag sen ang författaren Anders Jallai...tror nånstans att han kommit närmast när det gäller förklaringen om varför Olof Palme mördades..och vilka som låg bakom...för ärligt talat...denna gubbe:Nä...är väl knappast troligt även om det skulle varit den enklaste vägen att gå.
Han tog ju bara chansen att tjäna lite stålar på allt detta, sen kände han sig nog som en kung över anklagelserna när det gäller hans påstådda inblandning i detta mord.

Mordet kommer väl aldrig att lösas...för många huvuden som skulle rulla antar jag.
Ev papper i hemliga arkiv är förmodligen redan förstörda...thats it.

På återseende.

5 kommentarer:

BP sa...

Håller helt med dig här! Har stött på Pettersson ett antal gånger (han bor ju i Sollentuna) å visst var uppmärksamhet det han var ute efter. Han var ju faktiskt A-lagets "kung" redan innan mordet - uppmärksamhetskåt har han nog alltid varit!

Carola sa...

Jag har ärligt talat aningen svårt att förstå att folk idag tror att det var Pettersson som sköt Palme. Visst, Lisbeth Palme pekade ut honom men hur tillförlitligt kan man säga att det var då? Hon var så klart chockad i stunden då mordet inträffade och innan konfrontationen hade hon fått viss information som styrde in henne på vem hon skulle peka ut. Varför fick hon den informationen? Någon som ville leda misstankarna åt fel håll? Svårt att veta.

Guldkryckan sa...

BP: Jo...han ville väl synas...ett ganska vanligt fenomen i de kretsarna.

Carola: Några kamrater till christer sa i media att han varit "vaken" en vecka och därför tog fel på person...trodde ju på den storyn jag också ett tag...!

Mycket skumt är det ju...de första poliserna på plats var kända palmehatare...de spärrade inte av som man borde gjort..varför?
Holmer lär ha passerat platsen för mordet minuterna efter mordet körd av sin chaufför...borde inte han ha gjort nåt? Han cirklade runt hela stan den dagen och kvällen och pratade med poliser...mycket hysch hysch där...alla ingredienser finns där för en konspirationsteori eller två tre st... men christer där...må ha varit en buse...men frid över hans minne iallafall.

Ha de gött :)

Mia sa...

Det är mycket som inte stämmer här...
Man får liksom inte ihop det :-(
Men nyfikenheten är fortfarande stor, nog vill jag veta!

Guldkryckan sa...

Mia: Om två hundra år kanske de hittar nåt gammalt papper nånstans som ger förklaringen på vem och vilka som låg bakom...men...fan...då é jag död :(