lördag 7 juli 2012

Almedalen.

Jodå...de olika partierna har ju förlustat sig i Almedalen en hel vecka nu.
De små partierna inom Alliansen har börjar mopsa upp sig, precis som sig bör när nu media har full uppsikt över dem.
Centerpartiets partiledare har tydligen "botoxat" bort sin stureplansrynka över läppen där också...bra jobbat...nu kanske vanligt folk kan identifiera sig med henne ;)

Men att mopsa upp sig inför kamerorna är ju inte samma sak som att göra det bakom stängda dörrar, där stryker de sig antagligen likt en katt mot sin husses ben och tigger om att bli klappade mellan öronen av "Freddan".

Tror nu för guds skull inte att jag tycker annorlunda om de andra, banditer hela högen.

Lämnar detta ämne innan svensk säkerhetstjänst får upp ögonen för mig och slår in min dörr en mörk natt, rikets säkerhet ni vet ;)

Jo..är ju helg igen, en veckas ledighet avklarad, tre kvar att tillgå för lilla Guldkryckan som bara njuter...jo...vädret kunde ju varit bättre enligt Svenskarnas genetiskt nedärvda gnällighet över allt och inget..har ju soffa jag att ligga i på dagarna, går ner och handlar lite mellan skurarna..man ska inte gnälla..livet é ju änna gött även om det regnar.
Men visst, solen får gärna besöka oss ibland..lite omväxling förnöjer ju som bekant.

Men nej...middagen står på schemat här..och sin vana trogen kedjar Guldkryckan fast sig vid spisen och förklarar köket som skyddsområde.

Ha så fint.


9 kommentarer:

Snejky sa...

Låter bra & händigt att ha en man vid spisen....hihihi
Ja, politik, hmmm, de e ett ämne för sig....
Önskar Dig & Lilla Frun en härlig lördagskväll.
Kramen till Er båda...

Mia sa...

Jag lider av politikerförakt....jag vägrar lyssna på dom, för jag har aldrig hört några som ljuger som de!
Eller lovar en massa som inte går att hålla senare...nä, tvi vale!

Guldkryckan sa...

Snejky: Kram själv..ha de gött :)

Mia: ja...såna är de...urk

BP sa...

Politik (och religion) är ämnen jag inte kan någonting om och är inte intresserad av - alls.
Men maken till kollegan var där som representant för Konstfacket (!!!) och lobbade ... undraf ör vaddå.
Vädret är piss här också, men 25,4 grader och tre timmars solsken ingav ett visst hopp... till molnen kom tillbaka. Regn imorgon om man ska tro SMHI & Co.

PS. Är väldigt impad över dina kunskaper om taggtråd måste jag säga. Tänkte aldrig på det, men ska definitivt komma ihåg det du skrev vi kommande åsyn av denna sorts tråd;-) DS

Stattinskan sa...

Jag tycker att de är en bunt pajaser allihopa. Lova runt och hålla tunt :-/

Christer Dyrwoold sa...

Finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, fick man höra som ung. Alla väder har sin tjusning. Fast som du säger så är omväxling mycket bättre. Här uppe i Stockholm så tycker jag inte har vart så dåligt. Fast det är ju jag som säger. Alla tycker ju olika om vädret.

Guldkryckan sa...

BP: Taggtråd é kul ;)
Fastnade i det som liten en gång när jag skulle ta mig ur en hage med kossor, där satt en annan medan kossorna slickade på mina ben som hängde innanför taggtråden, jag tjöt som en jag vet inte vad..haha

Stattinskan: Så sant.

Christer: Jo...alla väder har sin tjusning...har du så rätt i :)

Carola sa...

Hehe, än har ingen säkerhetstjänst bankat på min dörr, trots att jag förr skrev en del om politik... jag har ju inte någon direkt positiv syn överlag på våra politiker... hehehe...

Anonym sa...

Jag är så less på dessa Almedalsutspel så usch. Det är synd att man är beroende av politiken för om sanningen ska fram skulle jag helst vilja slippa bry mig. Nå det går ju inte om man ska leva i ett samhälle och ett klimat.