fredag 2 november 2012

En svunnen tid.

Saknar verkligen de där sommarmornarna man hade som barn, på nån av de av två kanalerna på tv fanns alltid nåt barnprogram kl 9 på morgonen, Trazan o Banarne tex:Jo...idag matas ungarna med barnprogram från hur många kanaler som helst, och den pedagogiska biten har fallit i glömska, man tycks tro att barnen blivit dumma i huvudet totalt.
Fast, Trazan & Banarne? Pedagogik? Var väl "olyckan" då förstås, en klassiker:Grymma gubbar :)

_________________________________________________________

Jo jo..det är Fredag...ett par groggar har det fått bli här, ett par kalkonmackor, tror jag ska ta och fixa lite popcorn också, får nog gå ner och köpa ett par pk extra så man klarar sig hela helgen.

Trevlig helg på er.

7 kommentarer:

Monica sa...

Du får ha en riktigt trevlig helg....här blir det tv ikväll med kaffe,smörgås,cupcakes(köpta) och stora muffins,även dom köpta eftersom jag slutade baka för många år sen,latmasken vet du:)

Mia sa...

Ha en riktigt mysig fredag med frugan o kissarna... Själv är jag bara trött, har ett bröllop i morron som ska fixas, men mycket är förberett idag, så det borde gå bra...

Guldkryckan sa...

Monica: Har en fru som bakar ibland...men för det mesta köper vi också. :)

Mia: Lycka till med det där, fixar sig nog :)

Gubben sa...

Ha en skön helg!
Grogg? det var länge sedan kommer bli en ikväll (lördag)

attis sa...

Nog saknar man barndomem ibland. Var och tittade på det gänget för några år sen. Rackarns vad nostalgisk man blev. Ha en superdag och skål i efterskott.
kramen

Guldkryckan sa...

Gubben: Ja, grogg och grogg...vet inte...fast det blir ju en typ av grogg när det blandar sig i magen och man hoppar lite upp och ner :)

Attis: Jo, jag påstår inte att det var bättre förr alltid, men barndomen var änna go...är ju förunnad med bra minnen från det tiden...härligt.

Kenneth sa...

kult ju med trazan o barnane