fredag 11 januari 2013

Moses och jag.

Älskar ju mitt Göteborg jag, gillar att fota det som en del av er vet.
Men just nu är jag utan kamera, min systemkamera är på annan plats för tillfället, och min fina, superba mobilkamera har satt sin sista potatis.
Många potatisar har det blivit med den mobilkameran, det sista blev det dock bara potatismos, kommer att sakna den nåt alldeles överjävligt.
Så lätt att ta med ut, smidig på alla vis.


SÅ...dags att bege sig ut på jakt efter en bra liten kamera igen som får plats i fickan utan att störa alltför mycket.
Har redan kikat på en som verkar bra...och billig....hyfsat billig iallafall. ;)

Snön faller här i stan sen igår...har lyckats klara mig från att göra nån piruett på skolgården denna omgång, den förra omgången var fruktansvärd..man stapplade över skolgården på väg hem på eftermiddagarna, såg ut som om man lagt nåt olämpligt i byxan sin från sitt inre..kort sagt..det var ett elände.

Men denna gång ska det väl fungera lite bättre verkar det som...det enda som krånglade idag var nån mobilantenn eller vad det nu heter från tele2..min telefon stängde plötsligt av abonnemangens täckning helt och hållet där i "hoodet"...undertecknad utbrast plötsligt i nån ramsa av mindre lämplig karaktär så att snön nästan smälte framför honom likt Moses i den där gamla boken där han sträckte ut sin stav vid det där havet.

Hjälpte det?

Nä.


Men det var änna gött ändå..ha så fint allihop.
10 kommentarer:

BP sa...

ASG:-) Jag har lätt att visualisera saker och ting och din Moses dans på skolgården sitter där - på min näthinna alltså;-)
Tänkte föreslå Icebugs eller broddar, men då blir du kanske förolämpad och det vill jag ju inte;-)
Vad gäller mobilkamera vet jag inte vad du är ute efter. Personligen är jag ingen fan av tekniska finesser utan jag vill ha en idiotsäker kamera med auto och makro, resten kvittar liksom. Vill inte läsa en manual heller. För mig är Sony idealisk. Å min lilla "Sonny" fyller fem år i juni. Älskar honom. Han är med överallt!

Osloskånskan sa...

*fnis* (norskt fniss)

Susanne sa...

Håller med BP, vill oxå ha en "riktig" kamera. Fick en Samsung Galaxy Camera i julklapp av min son och är så himla nöjd.
Sv: Förmodligen skulle ungarna gilla att du arbetar hemifrån ;)

Camilla sa...

En bloggare måste ha en bra kamera ;)
Kram!

Guldkryckan sa...

Tackar för tipsen...jo...en riktig kamera får det bli :)

Ninni sa...

Klart du ska ha en bra kamera, jag fick en superbra i födelsedagspresent, sonen jobbar på Elgiganten han kan sånt där =)
Sony Cyber-shot HD jättebra zoom. Snygg är den också, vit och silver..tjusigt=)

Har till och med internet i den..fast det har jag inte fixat än ska ladda ner ett program först. Sen jag kan jag plocka ner bilder direkt till facebook.

Ha en bra dag, kram

Guldkryckan sa...

Ninni: Elgiganten är bra :)

Della sa...

Klart du måste ha en kamera. Snarast!

Per-Anders sa...

Själv gillar jag Canons och Nikons kameror. Canons kompakta kameror är fina.

Maggan sa...

Hej igen och tack för din hälsning på min blogg.
Ja du man klara allt här i livet tror jag,men det kommer stunder som tränger sig på och då undrar man....
Jodå min mobil börjar bli rätt hemmastadd nu och jag med den. Har upptäckt att den har en mycket fin kamera så då skulle du nog skaffa dig en sådan telefon,eller?
Antar att det är fint i Göteborg.Det är länge sen jag var där,men måste åka dit snart o hälsa på ett barnbarn som nyss flyttat dit.
Ha en fortsatt bra helg!