lördag 1 juni 2013

Jo då...

steker på ganska friskt här just nu, de sista dagarna har varit riktiga sommardagar..så...ja...balkongen är att föredra med nåt kallt att dricka.

Som BP skrev här i kommentarerna...jo..dags att blogga igen...veckan försvann i ett töcken med bara jobb, jobb, jobb på olika sätt..värmen gjorde sitt till och man inte orkade sätta sig vid tangentbordet..inspirationen för bloggande var som bortblåst....ja jäddrar i min lilla låda.

Jobbet:

Jo..känns att både ungar och kollegor bara väntar på ledigheten..betygen är satta...fattar inte varför man inte låter ungarna få ledigt istället..men så är jag ju inte lärare och förstår mig således inte på sådana ting...så jag står ut..den 12 är det avslutning och 396 av ungarna försvinner från skolan...endast 3-4 kvar hos oss...ska bli gött att bli av med resten...och resten av alla vuxna också...försvinn...dra åt skogen..eller åtminstone bort från området så man kan få lite lugn och ro ;)

Här hemma då?

Frugan hemkommen sen i torsdags..jo..känns lite ensamt utan henne så hon är välkommen hem...faktiskt...skulle kunna skriva nåt roligt och "manligt" om hur skönt det är att vara av med kärringen..men det tycker jag ju inte..är väl dessutom inte roligt för fem öre..nä..Herr Guldkrycka är bara en halv Krycka utan sin äkta hälft..och så kan man ju inte ha det ;)

Övrigt:

Övrigt? Va f..nä...skulle väl vara föreningen då...jo..lite där...annars så är det väl inget?
Fy sjuttan vilket trist liv man har ;)
Eller inte...känner mig ganska nöjd med tillvaron...underligt nog...inget att klaga på...måste vara något fel på mig va? ;)

En "liten" guldkrycka med fågel på axeln tillönskar er en trevlig helg.

6 kommentarer:

Christina sa...

Mitt bloggande har också blivit lidande sista tiden.Har ju varit helt färdig på kvällarna.Men nu är det LÖRDAG och grillning med gott vin väntar!

Mia sa...

Det var en fin liten guldkrycka på bilden!

Fint väder i Sverige idag!? Vi har också haft läckert väder här i Stavanger, några dagar, men inte så länge som ni. Skulle kunna säga orättvist! Men å andra sidan unnar jag er att få njuta av litet behagligt väder efter en lång och trist vinter.

Min vecka består av jobb, men även känslan av att jag snart är på hemmaplan - URSKÖN känsla!!! Snart kan jag räkna ned dagarna på ena handens fingrar... ;-)

En sak till - heder åt dig att offentligt sätta värde på lilla frugan... ;-) DET är manligt!

aino sa...

underbart att höra att du saknar frun! för det bästa här i livet är när man har en livskamrat man trivs med och saknar när de är iväg. min käre gubbe jobbade hemifrån i fredags och det är gott! att ha honom hemma, fastän jag inte stör honom utan låter honom jobba. men vi kan iaf fika och luncha ihop. vi trivs också ihop! så du är mänsklig!
nu ska jag åter umgås med o honom och lite vin ihop. ha det gott!
aino

BP sa...

Förstår att du längtar efter "barnlösheten", det skulle jag också göra!
Kul att du verkar älska din fru lika mycket som jag älskar maken min. Det är urtrist att gå och lägga sig ensam och vakna utan "kompisen" brevid.
Å du var en riktig söt Guldkrycka måste jag säga. Du har nog tuffat till dig sedan dess;-)
Grattis till det fina vädret. Här är det varken varm eller sol, det regnar:-(

♥ Carina ♥ sa...

Känner igen det där med att känna sig halv utan sin älskling, å det är väl bra att det är så :)
Det är väl bra att man är nöjd med tillvaron. Kan man vara glad över lite-då har man mycket att vara glad över :)

Sv: Ja nog är det lite skönt att balen är över. Det är ju lite som ska fixas. Själva studentavslutningen är på fredag, så än är det lite fix kvar :)

Eva Trillian sa...

Härligt att du skriver som du tycker :) Här hemma är det inte heller kul när hälften är borta - det ska lixom inte vara så!
Gillar din bild :) annar lite skräckblandad förtjusning hos den lille guldkryckan?