fredag 13 september 2013

Fredagsmys?

Nä..orka liksom..är väl knappt förtjänt av något fredagsmys efter en vecka i sjuksängen..men det känns ganska bra nu trots allt..så..lite fredagsmys kan man väl ändå kosta på sig i form av lite film på tv..har avverkat säsong ett och två av Varuhuset från slutet av 80-talet, funderar på att varva detta med några avsnitt av rederiet som finns tillgängligt HÄR..den absolut bästa tv-serien som sänts i Svensk TV.
Jo..ska fan driva ett rederi med miljöaspekten hängande över sig..stackars Reidar ;)


Jo..det var en bra serie det, speciellt för lilla jag som älskar att åka på sådana båtar..gå runt på däck..äta gott i någon av restaurangerna..en öl eller två..en räkmacka som mellanmål..och trevligt umgänge..ja..fast det får man ta med sig själv antar jag..en del som åker med på sådana båtar är bara där för att motverka sjögången med alkohol...det är ett minus..alla dessa som åker för att bli pruttfulla..o du milde va tråkigt det är att ramla på en sådan individ på båten...urk o fy...det gäller att hålla sig med rätt folk. ;)
Hoppas inte skatteverket får nys om att jag har en kruka med guld vid änden av den där Regnbågen...fast om jag inte hittar den så kanske jag kan dra av det som förlust?
Får fundera på detta ;)Nä..Fredag var det ju...får väl slänga mig på soffan en stund till här..får bli en vilodag detta med.

Vi ses.

5 kommentarer:

BP sa...

WOW! Här har du lyckats med en helt underbar dubbel regnbåge. Ja, det är ju inte du som har skapat den, men du har fångat den på bilden! Suveränt bra gjort!
Hoppas nu att du blir helt frisk till helgen och att solen kommer att skina på dig!

Sladdertackan sa...

Grytan med guld finns nog där någonstans bakom bilarna, det är jag säker på. Skynda dig nu, innan någon annan hinner före!

Gubben sa...

Ska slänga mig i soffan en stund frugan kommer hem sent idag, så det blir inte stugan förrän ikväll.

znogge sa...

Vilken fantastisk bild! Hoppas nu att kvällen blir bra :-)

Osloskånskan sa...

Min mamma tittade på Rederiet tror jag. Och räkmackor är ju bara smaskens, det har jag ätit som favorit sen jag var barn. minns det speciellt när vi reste över till Danmark när jag var liten. God helg!