tisdag 13 oktober 2015

Då var det Tisdag.

Jo...återgick till min tjänstgöring igår efter en veckas frånvaro och allt var som vanligt..."på västfronten intet nytt" syndromet inom skolvärlden....eller nåt.
Fast det kändes ok...och jo...det var kul att se ungjävlarna igen...faktiskt....jag är nog lite knäpp. ;)


Frugan avvek ju från "sin" tjänstgöring här hemma ett par dagar också...jag fick diska och laga min egen mat minsann...hujeda mej...men som kompensation för sin ogiltiga frånvaro kom hon hem med dessa...bra kvinna det där...ogiltig frånvaro blev plötsligt giltig ;)
Skämt åsido...jag gillar verkligen Martini.."Shaken" eller "stirred" spelar ingen roll...näst efter Whiskey är detta nog drycken med innehållande alkohol den jag gillar bäst.

Lilla Ozzy, här till höger, är återställd från sin armbågsskada...och då han på egen hand ju fick bort gipset så var ett återbesök inte nödvändigt...fast mer pengar fick vi betala ändå...det är dyrt med katt...den preliminära betalningen vi gjorde var inte tillräckligt tydligen...tur jag är rik som ett troll och badar i champagne varje kväll i mitt badkar av guld...annars hade jag nog tyckt det varit lite dyrt ;)

Men han är värd varje kr....det tycker hans kompis Zenith också här på bilden.


Men nu...lite vila...får kolla in till er i veckan och se så ni sköter er ;)
Ha de bäst.

13 kommentarer:

BP sa...

Ordningen återställd! Du är tillbaka på jobbet - å du, visst kan man ha en hatkärlek till ungar;-)

Vad gäller dryck har vi inte mycket gemensamt kan jag konstatera, men det visste du ju redan. Tur att alla är så olika.

Vilken härlig bild på Ozzy (efter Ozzy Osbourne antar jag) och Zenith. Ja, har förstått att det är dyrt med sjuka djur, men ni hade ju en försäkring eller. Å som du sa - det drabbar ju ingen fattig;-)

Rantamor sa...

Vilken tur då att det inte drabbar någon fattig människa när du ska betala katträkningen. Har ju förstått av andra att det är dyrt med husdjursräkningar om dom blir sjuka ävenom man har försäkring.

Drycken kan inte jag heller hålla med dig om att smakar gott, men tur att vi inte alla dricker samma drink...jag håller mig helst till vitt...ja jag vet lite tråkigt.

Tjingelingen från Rantamor.

Eva Trillian sa...

*S* Gôtt att få sakna "ungjävlarna" - ännu skönare för oss läsare att läsa att du gör det :) Guldkryckan - en riktig pralin; hård som få på ytan men mjukaste mjuk på insidan <-- en Guldkryckan-slogan ;)
Martini? Kommer nog inte ens ihåg hur det smakar - SÅ länge sedan är det jag drack det.I år har jag dock bestämt mig för att julgodiset får bli mörk rom - nu ska jag bara forska fram vilken som kan tänkas vara godast!
Ha en bra fortsättning på veckan!

Ejris sa...

jaha du har badkar i guld....inte illa..inte för att skryta men hade så mycket pengar kvar att jag la en ram av briljanter i fogen runt kaklet ;)...skämt o sidor det är otroligt dyrt med husdjur..ja så länge de är friska brukar det inte märkas så mycket men om nått händer*jisses men vad gör vi inte för våra pälsisar♥

Andra året i Hjo sa...

Martini är fina fisken, eller kanske inte fisk precis. Jag gillar rosso bättre. Men din variant funkar också.

Kenneth Rothvoss sa...

vad skönt att du är på benen igen, men akta dig drick inte för mycket för då ligger du där platt igen :)

Susjos sa...

Mmm, Martini Bianco..det var inte i går! Men i ungdomens glada dagar så drack man det med is,sött och gott! En Dry Martini kanske jag skulle föredra idag.. med gin,och helst med en oliv i! Mums!!!
Skål och Krya på dig!!!

Susjos sa...

PS. Och krya på sig till kissemissen också, ack ja, man vågar knappt visa sig hos en veterinär så kostar det pengar..trots försäkring! Jag vet!

Kolonilotta sa...

Nej du. Här dricks det varken whiskey eller Martini...
Och varför? !
Det smakar illa helt enkelt!
Skönt att läsa att katten återhämtat sig.
Nu är det bara plånboken kvar! ;)

Ama de casa sa...

Visst är dom värda varenda öre dom små liven! Snällt av Ozzy också att försöka hålla kostnaderna nere... ;-)

Martini är inte dumt! Vi shoppade på oss Vermouth i Jumilla - den var supergod! Det tyckte vi i alla fall på provsmakningen. Fast då var vi nog lite avtrubbade på slutet... Hoppas den är lika god när vi smakar den nästa gång :-)

PS: Gillar Ozzys polares hängöra! :-)

znogge sa...

Jag fördrack mig på Martini Bianco en gång i ungdomens glada dagar och jag har aldrig återfått smaken för drycken i fråga. Men det finns något för alla ;-)

annika sa...

Whiskey - näe, bara i Irish coffee. martini - jaa
Klart ungarna saknar dig!
Vad gäller husdjur så håller jag mig till dammråttor, kräver ingen försäkring och är tystlåtna.Men växer fort...å då suger man bara upp dem i vetskap om att det kommer nya och de blir också jättestora jättefort....

Fru Eriksson sa...

Naw,sötiskissar ♡ ...
Skönt att Ozzy är återställd!

/Jam & Kram