lördag 17 oktober 2015

Ny Lördag i guldkryckans liv.

Det har gått 17 082 dagar sedan torsdag den 9 januari 1969...46 år i jordelivet och vad har man då åstadkommit?

Nja..som för de flesta...ingenting som är beständigt...ett par generationer efter att man dött så är man bortglömd, förpassad in i arkivet för framtida forskning och statistiker som nån gång kanske råkar "snubbla" över mappen med ens liv på papper.

Fast på internet finns man kvar för evigt...och när internet havererat totalt och alla hårddiskar raderats över hela planeten..ja då kan man ge sig sjuttan på att man nånstans ändå finns kvar på nåt kretskort som råkat hamna lite undanskymt på nån återvinningsstation på avdelningen för elektronik.

Men nu är det Lördag, en dag i Oktober månad år 2015....kl har slagit 11:00 för en stund sedan..frugan är i tvättstugan...själv har jag bytt i kattlådorna till våra fyra pälsklingars förtjusning här på femte våningen.
Nu återstår bara en sista hushållssyssla att utföra för undertecknad...inhandling av tobaksprodukter.
Har i min oändliga vishet räknat ut hur liten pension jag kommer att få i framtiden och funnit att man lika gärna kan röka så man slipper bo i fattigstugan när man blir pensionär...åtminstone med nuvarande system.
Dessutom har det en lugnande effekt när man arbetar på skola, istället för att "promenera i taket" ibland så kan man gå och ta en cigg...sen är allt bra igen och allt är glömt ;)

Men nu...hushållssysslan kallar...ha de bra.

11 kommentarer:

Eva Trillian sa...

Dystra framtidsutsikter? Men, så länge vi är här kan vi ju i alla fall göra det som är gott och kul :) så jag hoppas du njuter av tobaken - då är det ju värt det :)
Önskar dig en skön helg!

BP sa...

Inte ett odelat positivt inlägg, men du har ju rätt: syns man inte så finns man inte. Å när vi väl är döda bryr vi väl oss inte om det heller längre;-)

Jag röker ju också. Har ungefär samma inställning som du. Å jag njuter av mina ciggisar och är väl medveten om riskerna... Å visst har ciggisar en lugnande effekt. Förut när man fortfarande fick röka på sina rum på jobbet gjorde jag ju det. Man blev riktigt kreativ då och tänkte bäst:-)

Sedan gillar jag ordet pälsningar - så gulligt:-)

TantGlad sa...

Jag måste då säga att det är roligt att läsa det du skriver. Även "det" som inte är bra , är roligt att läsa.
Jag tänker så här....viktigare leva nu....vem vet om man lever då det är dags för pension?
Klart....utan pengar ingen trygghet......men utan hälsa inget liv.

Ha det så gott på en söndag nu!

znogge sa...

Ja, livet är en strid och utgången ack så dyster...

Trevlig söndag!

Gubben sa...

Visst ser det inget vidare ut i det orangakuvertet, kanske ett litet sparande kunde hjälpa upp pensionsparandet. Fast samtidigt så vet vi inte hur vi mår vid 65 om vi får gå då.

Ama de casa sa...

Här har det också varit tvättstuga idag. Eller tvättkök, snarare, då maskinen står där :-)

Ett drygt halvår har jag varit utan cigg nu. Klappar mig själv på axeln och låtsas inte alls om att jag då och då puffar på en e-cigg. Bättre än riktiga kanske? Vet inte, men doktorn tyckte i alla fall det dom var det.
:-)

Bintan sa...

Haha! Härligt inlägg. Fast jag tycker att det är skrämmande det där med att man en dag kommer att vara död, helt raderad och bortglömd. Usch!

Per-Anders sa...

Drygt 17000 dagar. Inte dåligt! Det kan mycket väl bli lika många till.

badtant.bloggo.nu sa...

Det enda vi vet med säkerhet är att vi ska dö. Men det känns ju rätt skoj att veta att vi kanske ändå lever vidare i nåt litet kretskort. Hmm....tänkvärt.
Ha en fin fortsatt vecka.

badtant.bloggo.nu sa...

Det enda vi vet med säkerhet är att vi ska dö. Men det känns ju rätt skoj att veta att vi kanske ändå lever vidare i nåt litet kretskort. Hmm....tänkvärt.
Ha en fin fortsatt vecka.

Susanne sa...

Det var ju iaf ett par positiva saker med att röka ;)