måndag 17 april 2017

Hoppsan.....eller nåt.

Man undrar ju när fastighetsägaren ska få upp sopstationen som utlovats?

Vi tillhör ju de som ännu har "hål i väggen" när det gäller sophantering i vårt älskade residens....för nåt år sedan tog de bort "hålet" utanför vår dörr på femte våningen och bad alla att gå ner till första våningen och nyttja "hålet" där istället pga att det varit fullt hela vägen upp till femte våningen en tid.
Ja...vad ska man säga?
Kul är det ju inte....råttorna frodas antar jag. :(

Men för övrigt är jag faktiskt nöjd med våran fastighetsägare, och det var ju nåt nytt....Guldkryckan är nöjd med något...det ni ;)

Ledigheten avslutas i och med denna dag...har varit skönt med lite ledighet så att man orkar till mitten av Juni då semestern tar vid på nytt.
Men fram till dess är det väl bara att hålla sig undan så mycket som möjligt på kneget...och med hålla sig undan menar jag att dyka in i nåt klassrum med "mina" elever och stänga av telefonen...i värsta fall kan man gömma sig under en skolbänk medan ungarna utför avledande manövrar ;)

Ibland älskar jag mitt jobb. :)


Ha de bäst nu.
9 kommentarer:

BP sa...

I vårt 10-våningshus har vi också hålen kvar. Ibland händer det att det blir stopp. Senast försökte någon idiot att knyckla ned en barnvagn i sopnedkastet (nej, jag skojar inte). Men konstigt nog är det ytterst sällan att det blir stopp. Sopberg utanför dörren är äckliga. Både fåglar och råttor trivs ju med att äta matrester.
Hoppas du får en bra och vilosam vecka under skolbänken;-)

Ejris sa...

men fyyy. tacksam o bo i småhus då vi har sopburken utanför dörren. o så sorterar vi ganska duktigt men en del blir det ju ändå....

ja för tusan sista dagen jäklar vad jag njutit lagat mat men inte så mycket mer :p o i morrn ska man upp..hur fanken det nu ska gå till*hahah

znogge sa...

Tack för dina matnyttiga tips ;-) Jag ska försöka hålla mig undan i morgon!

Lotta sa...

Det där med sopor verkar vara svårt för vissa. Har liiiiiite svårt att förstå hur man bara tror att sopor försvinner av sig självt ungefär som att strutsen sticker huvudet i sanden och inte syns. Kan bli så hornagubbens sur på dessa som äter något i bilen öppnar sin lilla sidoruta och plötsligt är sopproblemet löst. Som tur är så är de flesta av oss duktiga på att ta hand om sina sopor efter bästa förmåga :-)

Trevlig vecka!

Eva Trillian sa...

Semestern är ju faktiskt inte så långt bort i tid :) och innan dess har vi ju några avkortade veckor tack vare röda dagar! :)
Kan det nu bara bli lite varmare så kan du ju kanske gömma dig ute i solen någonstans - under en bänk låter obekvämt!

Susanne sa...

Jag bor i radhus och det är värsta ordningen i vårt soprum, måste ha en SopTomte som fixar allt.
Gillar väggmålningen intensivt.

Caroline sa...

Hoppas att ni får en soptunna snart, annars så kommer nog både fåglar och råttor kalasa rätt bra.
Ha en bra helg!

Mia sa...

Hål i väggen i flertalshus, ja, de trodde jag var plombeerade alla. Men det visar sig att det man inte ser, det tror man inte finns! Förmodligen handlar det om mycket kan jag tänka mig. Dags att öppna skygglapparna.

Carita Liljendahl sa...

Nä, men HU hur det ser ut! Sånt där ser man ju ibland i Grekland och andra ställen i södra Europa, men i Sverige? Hrmpf.