söndag 23 april 2017

Så var det Söndag igen.

Fick ju tröstäta igår lite då BP dragit till varmare breddgrader...avundsjukan är enorm ;)
Närå...ha de jättefint BP....ska njuta av dina bilder därifrån.

Solen skiner här och även om det nog inte är lika varmt som i Benidorm så får man vara tacksam för det lilla.

Uppdatering då när det gäller våra sopor...jorå...de tog bort det och samma dag kom en lapp om att man kan bli bötfälld med sjuhundra spänn enligt "Miljöbalken 15 kap 30 Paragrafen".
Ett telefonnummer fick vi också att anmäla problem med sophantering...undrar om de svarar på helger tänker jag lite men vi får väl se.
700 spänn kan man ha till mycket annat...två flaskor whiskey eller tre flaskor vodka...eller tre månaders abonnemang hos Radiotjänst och ändå få en liten slant över.
Radiotjänst ja, 195 spänn i månaden för att få tillrättalagd information om hur det ser ut i gamla Sverige så man slipper oroa sig i onödan ;)och utbildningsradion...minns att jag kollade det som liten när jag var hemma från skolan...trodde faktiskt inte det fanns kvar men där bedrog jag mig tydligen.
Fast ett och annat program fungerar ju förstås...GW´s mord tex...andra avsnittet denna kommande vecka...alltid något..som flickan sa ;)
Mer sådant tack!!!

Men nu är det ju som sagt Söndag...frugan är iväg till Danmark på en dagstur med sin dotter...ser fram emot allt godis frugan köpt in då ikväll...hon har med en hel resväska för att fylla med godsaker.
Bra fru jag har.

Men nu...en liten promenad i solen...det behöver jag...säger läkarna ;)

Ha de bäst.
11 kommentarer:

znogge sa...

Då är det bäst att lyda doktorn och komma ut på en promenad. Hoppas frugan får en trevlig dag och kommer hem med välfylld resväska :D

Ejris sa...

nyttjar radiotjäns olika kanaler..dels svt 1o2 men kunskapskanalen en pärla men tyvärr blir man galen på att man inte kan bcka dessa på den box vi ahr...utan svt play som kräver smart tv..dator..vi köpte en castnånsing 0) så nu är vi moderna o kan glo på såna program på tv...
gillar historia natur o nu dyker det upp mer o mer dna foskning om människans ursprung.

Kenneth Rothvoss sa...

Gör som jag sälj tv, köp en större dataskärm o titta på online tv, kostar inte lika mycket, tjänade in pengarna på ett år som det kosta o köpa skärmen :)

Herr Nilssons Fru sa...

Ja nog låter de gott med värme när man tittar ut och de haglar, jag som just skulle ut med jycken, nu skrev jag till dig i stället så vår vi gå när vi inte riskerar att bli sönderslagna av hagel.

En hel resväska med godsaker från Danmark, jag de var en rar fru du har :) jag ska till Tyskland om någon vecka o de godsakerna lär inte gå ner i någon väska inte:)

Böter för sopsortering, jag fattar ingen ting, får kanske läsa tillbaka lite för att förstå.

Kramiz

Eva Trillian sa...

Tröstäta godis? Behöver man ens en ursäkt för att äta gott godis? Nej. Tror inte det :) De där salta sillarna hade du allt fått dela med dig av ;)
Hoppas frugan kom hem med massvis med gott :)
Ha en bra start på nya veckan. Sommarlovet är inte allt för långt bort!

BP sa...

Hahaha!
Förstår att du är aningen avis, men inte hade du behövt tröstäta för det;-) Det hade ju räckt med några "tröstdrinkar";-) Tusen tack för länken:-)
Bra att det ordnat sig med soporna och ännu bättre med böter. Hoppas det "hotet" funkar!
Radiotjänst - är det inte tv också!?


Du skulle nog trivas här i Spanien, då en flaska whiskey kostar kring 100-lappen. Tänk sju flaskor för bötesbeloppet;-)

Ha nu en bra början på veckan!

Susanne sa...

Just det, utbildningsradion, hade helt glömt bort den.

Susjos sa...

Ja, lite avis är vi väl allt på BP i Benidorm, och visst kunde väl våren komma med lite värme till oss också? Snart är vi ju inne i maj månad?!
Men den som väntar på något gott...hihi..både värme och godis kanske?!

Veiken sa...

Oh, salt sill. Mums.. är dom lika goda som förr? Det är bäst att lyda doktorn. Hoppas at din promenad var fin och gjorde mycket nytta ;)

Rantamor sa...

Ja nog borde man tröstäta lite, inte för att BP åkt till varmare breddgrader, men för att vi har så kallt och vid minsta moln ramlar det ned lite snö...
Fy f....n nu vill jag allt ha lite värme här i sköna maj heögen...och kung Kalle fyller år snart också, han får nog ta på sig både skor och strumper...

Tjippelitjopp ha en bra helg.

Gubben sa...

Alltid bra med lite godis och promenader. Ha en skön valborg