måndag 27 november 2017

Ett inlägg då....

Ja va sjutton, tur att min skönhet inte endast byggs av mängden inlägg i månaden här för då hade jag varit ful ;)
Tackar för påminnelsen BP :)

Kneget då?
Den första snön föll ju förra veckan, höll på att inte komma i tid till min älskade arbetsplats, fick sista vagnen innan det tog stopp i trafiken på det där spåret för en stund.
Efter ett par timmar hade det dessutom lika gärna vuxit palmer på skolgården, all snön låg inne i korridorerna.
Jaja, det är ju barn, och snö är kul...även inomhus ;)


Hemmafronten då?
Synd att klaga, allt under kontroll och snart är det jul igen med allt vad det innebär såsom långledighet och god mat med passande dryck, det vattnar sig i munnen redan.

Omvärlden då?
Där kan man ju klaga lite faktiskt, hot om världskrig, vulkaner som börjat mullra, Island har tydligen en enorm sak som inte mullrat sen 1700-talet på gång, på Bali är det väl redan igång.
Tur man bor i Sverige får man väl säga....!


Övrigt?
Satt och pratade med kollegor en dag, visioner för framtiden, ambitioner och det ena med det andra, positiviteter in absurdum, fann för gott att avlägsna mig, skyllde på att jag var tvungen att "inspektera trupperna".
En del människor har ingen förankring i verkligheten...fast det kanske är det som är att vara positiv..vet inte..själv älskar jag livet och jag tror livet älskar mig...i "nutid"...det räcker för mig.


Tillönskar er en fin vecka och en underbar Fredag, för det är bara fyra dagar dit ;)
Kikar in till er alla i helgen.
7 kommentarer:

Mia sa...

Känns som fredag varje dag nu för tiden! Med andra ord är det härligt att vara pensionär - gör vad jag vill med mina dagar.

Hoppas du får en lugn och behaglig arbetsvecka, kanske för mycket att tro, men önska kan man alltid. Oavsett hur det går kommer helgen där framme, om några få dagar och om en månad har du väl lång julledighet!?

BP sa...

Jamen ÄNTLIGEN ett livstecken från dig!!! Tycker du ska ägna mindre tankar på systemet, visioner, julmat med mera och i stället ägna produktiv arbetstid åt din blogg;-) Skojar bara! Du gör som du vill förstås!!!

Kul att höra att allt är i kontroll på hemmafronten. Tänker speciellt på frugan då såklart!!!

Omvärlden har jag nästan slutat följa, men min man envisas med att titta på BBC...

Å framöver förväntar jag mig faktiskt minst ett inlägg i veckan. Det borde du orka med. Tror att frugan din håller med mig där:-)

PS. Tusen tack för länken. Tänk vad en spark i bloggarslet kan åstadkomma!!! Ett inlägg:-))))) DS.

znogge sa...

så länge allt löper på som vanligt så är det nog bäst. Jobbar man inom skolans värld så vet man ju hur den är. I dag har vi idrottsdag och jag hoppas det går lugnt till...

Ha det gott!

Susanne sa...

Låter som om allt rullar på ;)

Gubben sa...

Håller med dig om att ibland undrar man om kollegerna vet vad som händer i världen eller om det bara är Rustas reklamblad som läses. Fast man måste ändå tro på en bättre framtida värld!!

Lotta sa...

Första advent idag, tre veckor till julafton.... tiden rullar på :-) Jag älskar denna tiden, alla ljus tomtar och soffmys. Vi har haft lite kallt ett par dagar, igår till och med sol. Hundpromenaden var extra härligt underbar då.

Ha en bra söndag!

:-D

Rantamor sa...

Var ett tag sen jag var inne här och kommenterade, allt lite lat har jag blivit och tappat lusten att blogga. Men det kanske går så där uppåned med allt. Ägnar mera tid till mitt instagramkonto, lite snabbt och enkelt.

Hoppas att du får en trevlig advent.
Tjingelingen från Rantamor.