lördag 23 november 2019

Lördag....

o de e ju gött, som Glenn hysen hade uttryckt det....men det går snart över ;)
Fick ju bli lite städdning och sortering i ett av mina skåp med DVD....före:

Efter:
Har ju andra platser i lägenheten där jag förvarar mina filmer och serier...men denna är ju den som är "aktiv"...några åkte bort till annan förvaringsplats och andra fick återkomma hit för att förgylla sin ägares fritid idag.
Nästa projekt inom detta område får nog bli denna klassiker...nu ska jag bara klura ut om jag ska titta från början eller någonstans mitt i alltihop.

Jo jag vet...jorden går under och allt jag kan komma på att göra är att bestämma mig för vilken säsong jag ska börja med ;)
Jag borde skaffa mig ett liv och engagera mig för de stora världsfrågorna....jag ska...jag lovar...men först "Hem till byn".

Ha det gott allihopa.


9 kommentarer:

BP sa...

Nu ser jag egentligen ingen större skillnad mellan före och efter bilden - ungefär samma antal band alltså efter omsorteringen.
Å du, jag tror nog att du har en betydligt större behållning att titta på "Hem till byn" än att följa världsfrågorna. Där är ju bara krig, elände och skjutningar med mera.
Så hoppas du njuter för fullt även resten av helgen! Ha det gött;-)

Carita Liljendahl sa...

Inte för att jag heller ser någon större skillnad mellan före och efter :-D
Men huvudsaken att det känns bra för dig!
Kram o ha det gott!

Ama de casa sa...

Haha! Jag är alltså inte ensam om att inte se nån större skillnad... ;-)

I-landsproblemen kan vara nog så knepiga, hoppas du lyckades bestämma dig var du skulle starta! ;-)

Ha en fin söndag!

Znogge sa...

Jag såg inte heller någon större skillnad men förstår att en förbättring skett. Inte det sämsta. Hoppas du kom till skott i detta svåra beslut ;-)

Trevlig söndag!

Mia Halvarsson sa...

Skit i världsproblemen, ta "Hem till byn" istället...det är tillräckligt många som försöker lösa problemen och ännu fler som ställer till mer.... *suck*

Susjos sa...

Du gör helt rätt, HEm till Byn låter som en lagom behaglig serie. Minns bara att NIna Gunde var med, tror jag? Och henne såg vi på vårt hotell på RHodos för två somrar sedan, läsandes manus såg det ut som, i solstolen!

Va kul att du och din fru varit på samma hotell som vi befinner oss på nu, och visst är rummen fina,sängarna superskönt, frukostbuffén ljuvlig, och vi gillar även middagsbuffén!
Tiden går dock alldeles för fort, snart dags för hemfärd!
Ha det gott!

Ditte sa...

Viss skillnad såg jag i skåpet med DVD klenoderna. Och säkert bra att de får nya platser mellan varven. Miljöombyte lär vara bra.
Vad gäller "Hem till byn" så lämnar jag den därhän just nu. Men "kult" är den ju.
Undrar var du började...
Ha det fint!

Jennifer sa...

Helgerna går så snabbt, speciellt lördagarna..

Veiken sa...

Det finns andra som tar hand om världsproblemen. Du kan ta Hem till byn. Finns den kvar förresten? Min pappa kollade på den. Han dog 1985.