söndag 5 januari 2020

Ett år till nästa gång.

Jodå..våra födelsedagar är i och med igår firade ordentligt med familjen...12 personer var vi inkl 4 barn men nu är det ett helt år till nästa gång.
Blev lite kalkon över så det får vi väl peta i oss idag i form av pyttipanna...."intet skall ju förfaras" som det står i bergspredikan...eller om det är något från miljöpartiets kongress...minns inte så noga ;)
Men gott är det hur som helst.
En och annan julmust gick det åt under middagen där...nu börjar det väl bli dags att ställa undan de återstående till påsk eller något...fast det så klart...så gott som det är med must så blir det nog inga kvar att ställa undan ;)
Nä...så blir det naturligtvis.

Nu har jag bara imorgon också att vila upp mig på innan terminsstart...på tisdag börjar vi med en uppstartsdag utan elever...det ska pratas...och pratas lite till, fast eftermiddagen ägnas åt eget arbete...häpp...sådant är jag bra på ;)

Ha det fint alla.

5 kommentarer:

Mia Halvarsson sa...

Hahaha, du förgyller verkligen blogglandia med dina inlägg, det finns alltid nåt att skratta åt eller kanske sätta skrattet i halsen ;)
Njut nu av sista dagarna innan jobbet börjar!

Ditte sa...

Vad trevligt att kalaset blev lyckat! Bra hjort att få ihopdet med så många, varav 4 juniorer. Men du julmusten kanske inte står sig. Vore knepigt att riskera detta. (Om du nu tycker om julmust/påskmust)
Önskar dig en skön vilodag innan kneget drar igång.
Njut av den.
Trevlig kväll

BP sa...

Håller med Mia, ven det visste du nog:-)

Å du vet väl att man inte får fira sin födelsedag i förskott - hahaha:-)

Åsså är du en baddare på att svara på mina frågor i form av rolig text - eloge! För nu förstår jag varför ni hade två kalkoner. Tolv pers kan nog äta upp två sådana bjässar med bara några rester kvar;-)

Uppstartsdag, ja nästan som "kick off" för kontorsfolk, fast de brukar ta in på en kursgård med minst två serverade måltider. Det vore ni också värda!

Kul att du visade den söta nallen igen. Berätta lite om den! Ägde du eller din fru den när ni var barn? Vad heter han? Men jag undrar ju om han är så förtjust i julmust. Han ser lite frågande på flaskan. Tror han hade föredragit en kall fatöl;-)

znogge sa...

Ja, nu är sista semesterdagen för din del här. Njut nu för i morgon är en annan dag. Eget arbete låter perfekt ;-)

Ha det gott!

Ama de casa sa...

Härligt att kalaset blev så lyckat! :-)

Fast jag tror - liksom BP - att nalle hade fördragit öl framför must. Med tanke på hans tidigare vanor... ;-)

Ha en fin trettondag!