fredag 21 februari 2020

Helg igen.

Tog några snabba foton idag i Brunnsparken nere i stan som nyligen fick sin ansiktslyftning klar...nu kanske det blir som avsikten varit att vanligt folk går dit och nyttjar området.
De sista åren har det mest hängt massa knarklangare och annat "bös" där...själv passerar jag ju för det mesta bara på väg någonstans.
Ganska fint blev det ju iallafall.

Arbetsveckan var som vilken vanlig arbetsvecka som helst om man bortser från att ungarna var lite småsega efter att ha varit lediga en hel vecka med sena kvällar/nätter.
Lite "knepigheter" har det varit också, fast pga sekretess kan jag nog inte ta upp det, beskriver jag det så kan nån som känner till skolan räkna ut vem/vilka det är, men knepigheter finns på de flesta skolor om inte alla, det brukar lösa sig trots allt.
Knepigheter hör väl till vardagen nästan när jag tänker efter lite men men men....så kan det vara ibland.

Har inlett helgen här med ostbågar och lite gott i glaset i form av en pepsi, ja, två till och med om jag ska vara ärligt och det ska man väl.
Talang på tv...ja...frugans val egentligen fast jag gillar han "Bard"..utan honom hade jag tryckt över och tömt fjärrkontrollen på sina batterier av rent humanitära skäl gentemot mig själv.
Och ärligt talat, en del som är med där är faktiskt duktiga, det får man ju ändå erkänna.

Vi ses.
5 kommentarer:

Mia Halvarsson sa...

Här var det "På spåret" som gällde, så Alexander Bard fick allt vänta till sista halvtimmen av "Talang". Man får kolla lite mer när det närmar sig final :)
Det ser ju riktigt fint ut där i parken åsså hoppas jag att knepigheterna inte var alltför jobbiga!
Ha det gott med frugan <3

BP sa...

Brunnsparken blev ju riktigt fin. Vet ju inte hur den såg ut innan förstås, men det verkar mera vara ett promenadstråk än en park. Där finns ju inget gräs, vilket är lika bra det med tanke på en viss klientel;-) Gillar trädbänkarna.
Knepigheter finns nog i alla skolor och har nog alltid funnits, fast jag kan tycka att det var mera "oskyldigt" förr.

Talang har jag inte sett, men Bard klarar jag inte av. Men jag måste medge att han alltid kört sin egen stil och hållit fast vid den. Så killen är ju nästan ett levande varumärke.

Ha en riktigt skön helg nu!

PS. Hoppas att du spetsat dina Pepsin med konjak eller nåt liknande;-) DS.

Ingrid sa...

Här blev det "På spåret" och sedan "Skavlan" och nu är det sängen som väntar. "Talang" har jag inte sett de senaste åren. Jag vet inte om det är jag som blivit gammal och tråkig, men den typen av program roar mig inte. Sonen älskar "Bäst i test" och det är det värsta jag vet. Nu ser jag fram mot att "Mästarnas mästare" ska börja.
Ha en skön helg!
/Ingrid

Znogge sa...

Jag är ju i skolbranschen så jag kan mer än väl tänka mig vilka knepigheter som kan förekomma på er skola. Det finns väl mer eller mindre på alla misstänker jag. Trots att vår skola är synnerligen lugn så händer det en hel del. Några dagar innan sportlovet hade vi en riktigt allvarlig incident tyvärr. Det kunde slutat illa men ingen kom till skada. Ja, hej och hå!

Trevlig helg!

Ama de casa sa...

Blev himla fint där i parken tycker jag.
Kan tänka mig att dom där knepigheterna är värre nu än förr. Vi var nog mer "dresserade" förr i tiden. Speciellt på den skola jag gick i på låg- och mellanstadiet. Där skulle vi till exempel hålla upp dörrarna för lärarna och i barnbespisningen skulle det vara knäpptyst när vi åt. Min mattelärare på högstadiet (som senare blev min svärfar) berättade att alla vi som kom från den skolan var synnerligen enkla att ha att göra med ;-)

Så Talang har börjat om? Det brukar jag kolla på ibland. Gillar också Bard, han är så härligt ärlig :-) Fast ibland är han lite väl taskig...

Ha det gott!