lördag 8 februari 2020

Jomenvisst, veckan avklarad för denna gång.

Först: Tack för alla gratulationer...det uppskattas :)

Jomenvisst...inte lätt alltid att hitta rätt...t.o.m fel sopkärl... men solen sken iallafall.
Här orkade vederbörande inte ens lämna huset de 50 meterna det är till sopbehållaren.

Underbart med sådana handlingar för att skapa arbetstillfällen, synd bara att det är vi hyresgäster som får stå för notan.

Mina sysslor på kneget avlöpte någorlunda lugnt och fint denna veckan, fast ett par soffor fick "Sitt" i torsdags....rent ut sagt löjligt för att inte säga korkat.
Det var länge sedan något liknande hände men jag antar att det inte var sista gången denna gången heller.

Men ungar gör dumma grejer, det gjorde jag när det begav sig en gång i tiden, nästa generations ungar kommer göra samma sak.
De lär sig väl av sina handlingar precis som jag gjorde.

Hur som helst, ha en fin fortsättning på helgen.

Home sweet home.

6 kommentarer:

Mia Halvarsson sa...

Att lära sig av sina misstag...tja man kan ju alltid hoppas. De flesta gör det väl men för många blir det dyra lärpenningar och ändå kanske dom inte lär sig.
Äsch vad allvarligt det blev nu då....näää önskar er en fin kväll istället :)

BP sa...

Visst gjorde vi alla våra dumheter, men ärligt talat så skar vi inte sönder så fina sittgrupper. Nu när jag tänker efter så gjorde vi nog inte det, för på "min" tid fanns det bara hårda bänkar...

Det där med soporna verkar vara "helt normalt", även här. Förstår inte hur folk tänker, och då menar jag inte bara barnen. För ofta är det ju faktiskt vuxna som går ut med sopor och "orkar" inte till sopkärlen... Som jag sa förut - det var inte så dumt med sopnedkast i alla fall, bortsett från idioter som försökte slänga julgranar och barvagnar då.

Önskar dig också en fin fortsättning på helgen:-)

Ama de casa sa...

Det var en annorlunda variant av "sopsortering" du visade. Den förekommer tyvärr alltför ofta här i Spanien också. Troligen ännu mer vanlig här än i Sverige...

Visst gjorde vi (jag) mycket knasigt i ungdomen, men inte förstörde vi med berått mod möbler och annat. Jag tror faktiskt att det har blivit värre. En del grejer var bättre förr. Respekt för omgivningen, till exempel. Men å andra sidan är jag uppvuxen i en mindre stad i Norrland. När typ "alla känner alla" så vågar man kanske inte sabba så mycket.

Nu blir det snart Schlager! Ha det gott :-)

Ditte sa...

Soporna? Man kan ju undra hur folk INTE tänker. Så trist att vedebörande inte bryr sig.
Visst kan man lära sig av sina misstag. Inom vissa gränser- Men detta med att "busa" var nog mer vanligt. Inte direkt då så förekommande att förstöra som man gör nu eller råna och slår ner äldre. Kändes som om visst hederstänkande fanns. Verkar saknas idag.

Kanske har jag glömt att gratulera så jag gör det här lite sent.
Önskar dig en fin helg.

Znogge sa...

Jag förstår inte vad det är för fel på vissa människor? Hur svårt kan det vara att kasta sopor och skräp där det hör hemma. Att sedan sabba soffor är bara totalt meningslöst. Men visst får de inte stå i fred är det väl lika bra att ta bort dem...

God söndag!

Unknown sa...

If you're trying hard to burn fat then you absolutely have to start using this totally brand new personalized keto meal plan.

To create this service, certified nutritionists, personal trainers, and professional chefs have joined together to develop keto meal plans that are powerful, decent, money-efficient, and fun.

From their launch in January 2019, thousands of people have already completely transformed their figure and health with the benefits a good keto meal plan can give.

Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones offered by the keto meal plan.