söndag 23 februari 2020

Snart måndag igen.

Men först lite återkoppling till gårdagens inlägg, det är min älskade hustru som tagit den bilden, borde kanske skrivit det när jag tänker efter, hoppas hon inte stämmer mig ;)
Fin bild är det ju på de tre fyrbenta.
Melodifestivalen igår då, lyssnade som vanligt inte speciellt noga, men min haka ramlade ner på golvet när Nanne åkte ut, en av få där jag kände till och dessutom gillar lite pga hennes stil.
Men jag plockade upp hakan igen och fokuserade istället efteråt på reprisen av "Så mycket bättre".
"Moneybrother" var väl den musikern jag gillat mest, ja, Svenningson också förstås, Kicki har jag aldrig haft mycket till övers för egentligen men en bra sångerska/musiker är hon ju trots allt, förtjänar all respekt.
Resten där....ingen aning...tur man kan googla ;)

Imorgon är det dags för kneget igen, har lite nya funderingar angående min arbetsplats, vi står ju inför stora förändringar personalmässigt, jag funderar jag, mycket.
Återkommer väl till de tankarna i framtiden här....aldrig fel att försöka komma på något som är bäst för skolan....jag återkommer till det.
Någon mer av er som har koll på er skärmtid?
När man tänker efter så blir det ju ganska mycket, fast en del av det där är ju yrkesrelaterat trots allt.
Har en "jobbtelefon" men den är inge vidare att använda för det jag behöver den till, kontakten med ungarna via sociala medier
Kör ju på Iphone privat, stor skillnad mot arbetets telefon som är Samsung, inget fel på Samsung, har haft det tidigare privat men Iphone är mer stabil på något konstigt vis, fast det kanske sitter i huvudet bara som så mycket annat.
Ska jag vara ärlig så gillar jag inte Samsung, men säg inget till någon ;)

Ha det bäst nu.

9 kommentarer:

Mia Halvarsson sa...

Mello är bara som nån sorts bakgrundsgrej här, inte orkade jag se "Så mycket bättre" färdigt heller men jag gillar Uno :)
Hoppas att det inte blir några chockartade förändringar på jobbet, det kan vara tillräckligt jobbigt ändå!
Skärmtiden vill jag inte veta, för då skäms jag! Så det så ;)
Ha det toppenfint med frugan idag, Micke :)

Ingrid sa...

Jag håller med Mia, skärmtiden vill jag inte ens veta, för jag antar att den är väldigt hög.
Jag har min tredje HTC nu och gillar den verkligen.
Men sonen förespråkar också Iphone.
Ha en fin söndagskväll!
/Ingrid

Ditte sa...

Jättefina bilder på de fyrbenta vännerna. Och du hustru har verkligen tagit fina bilder.
Mellon tycker jag är bedrövlig. Pinsam!Och vem minns bitarna. Tänk- ABBA, Carola, Perelli m.fl de hänger ju än med. Hörde/såg Nannes bidrag och begriper inte att hon åkte ut. Tittade inte i går. Slöseri med tid. Såg också reprisen av "så mycket bättre". Och Sven Ingvars minns man ju.
Önskar dig en bra start på arbetsveckan och jag förstår att tankarna är många.

BP sa...

Vet inte en var man kan kolla skärmtiden, vilket är lika bra det. Skulle troligen bli chockad. Bäst att inte veta;-)
Såg bara snabbspolningen av Mellon igår. Nannes låt var en riktig schlagerdänga från 1980/1990-talet, inget dagens ungdomar, juryn/publiken uppskattar antar jag. Har träffat Nanne några gånger i centrum när hon och familjen fortfarande bodde i Täby.

Blir aningen orolig när du har funderingar angående din arbetsplats, nåt du inte brukar göra, åtminstone inte rörande dig personligen. Hoppas innerligt att du får vara kvar.

Håller helt med dig vad gäller iPhone och Samsung. Androider är oanvändbara om du frågar mig, iPhones operativsystem är sååååååå mycket lättare att hantera tycker jag. Det enda Samsung är betydligt bättre på är kameran. Där ligger iPhone i lä. Min man har Samsung, så bilderna han tar går inte att jämföra med mina.

Ha en bra början på veckan!

Veiken sa...

Vi såg inte det senaste avsnittet av Mellon, men det duger bra som någon form av bakgrundsmusik. Jag lyssnar ju ändå inte så aktivt på det!
Det är bra med tankeverksamhet. Hoppas den leder till något som du tycker är bra!

Ama de casa sa...

Att Nanne åkte ut var jättesynd, men jag hade trott att det skulle gå så. Alla schlagerrävar har rykt direkt på senare tid.

Jag vill nog inte veta min skärmtid, så jag struntar i att ta reda på var jag kan hitta den informationen :-D Jag gillar min laptop bättre än min Samsung. Även när det gäller att ringa (Skype). Den lilla telefonen är så pillrig att skriva på och dom där hittepå-orden som den helt fräckt byter ut mot det jag skrivit är dumma! Fast det ska erkännas. Ibland har den rätt ;-)

Ha en fin dag!

Susjos sa...

Iphone är bäst, säger jag som också har en Iphone! På jobbet är det Samsung som gäller, tyvärr, för mina nya hörapparater är bara kompatibla med min Iphone, så just nu är det på gång att få en ny "streamer" till mina nya hörapparater, som kan via bluetooth kopplas till jobbets Samsung...ja, denna nya teknik!!

Usch ja, min skärmtid brukar dyka upp i bland på mobilen, många timmar blir det!
Ha det gott!

Susjos sa...

Just ja, glömde! Visst var det otroligt tråkigt att Nanne åkte ut!

znogge sa...

Årets upplaga av melodifestivalen har inte varit bra och jag saknar fortfarande den där riktiga hitlåten.

Själv har jag också iPhone och trivs hur bra som helst med den :D

Snart fredag igen...

Ha det gott!