torsdag 17 september 2020

Ont om bloggvirke men det får väl gå ändå.


2007 köpte jag en kombinerad VHS-DVD spelare som redan då hade några år på nacken, den höll fram till 2015 då jag köpte min första Blueray-spelare. Kunde ingenting om den tekniken mer än att bilden skulle vara bättre än på en DVD-spelare. 


I förra månaden gav den "nya" upp sin sista suck, vila i frid, men hade en liten mindre modell som reserv som tur är men nu ska det väl snart köpas in en ny bra modell här, är ju mycket för att se på filmserier här som väl alla vet som läser min blogg. 

Ja, speciellt mycket bloggvirke blir det ju inte när man sitter isolerad, man får göra så gott det går, har inte tagit en enda bild på över en vecka utöver dessa två och några enstaka andra som hamnat på FB.

Men nu är det snart fredag igen, och åtminstone kommer jag väl att vara frisk denna helg till skillnad från den förra.

Ha det fint nu allihopa.

                                                                  


6 kommentarer:

znogge sa...

Klart att ni ska kunna se filmerna så det är bara att investera i något nytt. Hoppas du är frisk till helgen!

Ha det gott :D

BP sa...

Med tanke på hur mycket du tittar på filmer och serier så har dina olika VHS, DVD och Blueray apparater absolut gjort sig förtjänta av att ge upp tycker jag. De har gjort ett bra jobb!
Ja, och om du är frisk under helgen får du väl palla dig till kneget igen på måndag. Inget gott som inte har nåt ont med sig om man säger så;-)

Susjos sa...

Älskar också att se på film, och Beck är inte dum alls!
Har ni Netflix där hemma,där finns sååå mycket att välja på!
Krya nu på dej ordentligt i helgen!
Ha det gott!

Ditte sa...

Klart det får bli en ny. Ser du mycket på film så är det ju en bra investering.
Och tekniken går ju snabbt framåt.
Önskar dig fortsatt god bättring.
Ha det så bra du kan.

Herr Nilssons Fru sa...

Trist att få symtom, trist att bli sjuk o trist att sitta isolerad. Tur ändå att de finns en massa att titta på. Jag följer en del serier men aldrig eller sällan på deras sändningstid utan kollar i efterhand. En stund framför TV:en innan jag kryper till korgs är en skön avkoppling tycker jag.
Krya på dig nu. Hoppas allt släpp till kvällen o helgen tar fart.
Kramiz

Ama de casa sa...

Ibland händer det inte så mycket runt omkring en. Att titta på film hör även till mina favoritsysslor, men det händer allt som oftast att jag somnar. Tur för mig då att det där med att sova är en annan favvosyssla ;-)

Ha en frisk och kry helg nu då.