tisdag 9 januari 2024

Så är man igång igen...

inom arbetslivet.
Ska ju inte ljuga, det var inte så roligt att knalla ner till bussen i igår morse, kallt som sjutton och mörkt, behöver man skriva mer?

Men man kommer ju snart in i det igen, så illa är det ju iallafall inte.
Idag kom ju även kidzen från sitt jullov, betyder en hel del att ha dem på plats.

Ögonbottenfotografering fick det bli igår också efter kneget, jag fick gå en timme tidigare bara för att hinna men med inget direkt att göra så spelade det inte så stor roll.
Såg väl ut som en halvblind pingvin när jag stapplade hem efteråt, både kallt och svårt att se, tur inte solen sken iallafall.
Resultatet kommer väl så småningom, inväntar detta med liiite spänning trots allt.

Lyckades ju pallra mig iväg lite tidigare från kneget idag också, inga möten som berörde mig på eftermiddagen, tack och lov.

Men nu alla fina människor som läser här på min blogg, ha en jättefin kväll, kikar in till er i dagarna som följer.

11 kommentarer:

BP sa...

Ögonbottenundersökningar ska ju diabetiker göra en gång per år. Minns att min man blev kallad till sådana undersökningar. Och visst är man halvblind efteråt. I början var det ibland nåt fel och då åtgärdades/korrigerades det med laser. Sedan ingår ögonbottenundersökningar i syntester hos Specsavers också. Och om optikern upptäcker ett fel remitteras man till en ögonläkare.
Så dina ungar kom tillbaka till plugget idag. Här började skolorna igår - tror jag.
Och vädret vill vi absolut inte prata om. Det kändes kallare idag (2,5 minusgrader) än vad det kändes igår (10 minus).

Ha nu en skön kväll!

Ingrid sa...

Hoppas att du får ett positivt svar på den där ögonbottenfotograferingen. Det är skönt att de har koll, för synen är viktig.
Ha det så gott!
/Ingrid

Äventyret framtiden sa...

Det tar på mera ibland än ibland. Ögonbottenundersökningar tar på , efteråt, när man kommer ut i ljuset. Men fint att få sånt gjort.
Lycka till, ha en fin dag du med Guldkryckan!

Marianne sa...

Det kan kännas motigt att komma igång efter ledigheten, men som du nämner, det går fort att komma in i rutinerna igen. Jag hoppas du får ett bra svar från ögonfotograferingen.
Önskar dej en fin Onsdag!

LillaSyster sa...

Det kanske är en enklare kontroll av ögonbottnen de gör hos optikern? Gjorde en synundersökning i november och då hoppade bilderna upp i datorn med en gång och jag fick själv se hur det såg ut. Hoppas att det blir mildare väder, så att du slipper frysa allt för mycket påvägen till jobbet =)

Susjos sa...

Hoppas på bra svar då på din undersökning! Ja, så är vardagen här igen, som tur är går vi mot ljusare tider, fastän det tar lite tid....
Ha en fin onsdagskväll!

znogge sa...

Jag minns själv hur segt det kändes första dagen men det tog inte lång tid förrän man var inne i rutinerna igen tacksamt nog. Fördelen är ju också att nu kan du längta till helgen igen ;-)

Önskar en god kväll!

Ditte sa...

Ja, ett lov går ju så fort. Men nu är starten gjord i alla fall. Skönt med en kortare vecka och sen är du i gång mer på riktigt.
Hoppas det gick bra med din ögonbottenundersökning och att resultatet också är ok.
Ha det så bra du kan.

Åke sa...

Kämpa och kämpa :)

Veiken sa...

Det är jättebra att dom kollar upp hela tiden om något skulle behöva göras!
Troligen klarar du fotograferingen galant, men jag förstår om du är lite spänd innan reultatet kommer!

wiper sa...

Förstår att det var jobbigt första dagen. Sån undersökning har jag varit med om många gånger under dom två sista åren. Hoppas det blir ett bra resultat

Ha en härlig helg Micke