söndag 11 februari 2024

En söndag kom ju här igen....

och en familjemiddag fick förgylla vår dag denna gång, vi tog färdtjänst både dit och hem, skönt för frugan att ha tillgång till detta, hade varit svårt annars.

                                             Riktigt gott blev det sedan.

Fint uppvärmt var det också, en sådan skulle jag vilja ha i mitt hem, synd att fastighetsägarna nog inte skulle godkänna det. ;)


Melodifestivalen igår då, kollade efter susjos naturligtvis, en blå boa skulle vara kännetecknet har jag läst mig till i nån kommentar, tror det var Bp, alla tycktes dock ha just en blå boa så det sprack.

Liamoo var väl enda artisten jag tyckte var hyfsat ok, fast den påminde om en Loreen-låt, men jag är så omusikaliskt så jag kan ju hört fel men han gick iallafall vidare.

Skidor var det ju också igår, fick zappa fram och åter mellan svt1 och tv6 ett tag där tills jag kom på att jag kan kolla svt1 i min laptop, det underlättade betydligt. ;)

Men nu tillönskar jag er en fin avslutning på helgen.

13 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Så var det med den här helgen då, snart slut men ni fick äta gott under trevliga former..
En eldstad sitter aldrig fel, skulle inte göra det här heller men det får gå ändå.
Vi får övertala Susjos att ha en annan väldigt egen färg på boan nästa gång. Typiskt att alla skulle ha det den här gången. 😉
Hon får ha en strutsfjäder på huvudet nästa gång så vi ser henne.
En fin avslutning på helgen önskar jag dig också!

Znogge sa...

Ja, nu närmar sig helgen sitt slut men en bra söndag fick ni. Det är både gott och trevligt att sätta sig till dukat bord. Så skönt att frugan har färdtjänst.
Jag hade gärna haft en kamin men det kostar en slant att sätta in det så hittills har det stannat vid en tanke.
Jag tyckte jag skymtade Susjos men samtidigt förekom det en del blåa boer så det var inte helt lätt. Jag gillar förslaget ovan med en fjäder på huvudet :D

Önskar en god söndagskväll nu!

Marianne sa...

Det var en riktig familjemiddag för stor familj, trevligt!
Det var nog svårt att hitta någon i det publikhavet, jag tyckte de tre första låtarna var Loreen-lika, men det brukar ju bli så att förra årets vinnarlåt känns igen.
Ha en fin avslutning på veckan!

LillaSyster sa...

Snabbspola mellot så ser du susjos och hennes kompis tydligt bakom Lotta Engberg. Fint dukat och perfekt med egen taxi =) kan nog bli tjorvigt att få installera kamin hos dig.

BP sa...

Det var en stor familjemiddag! Lat som jag är hade jag inte vela vara värdparet och få stå för matlagningen;-)
Tänkte precis som du när jag letade efter Susujos, men LillaSyster kom till min undsättning. Hon mejlade att jag skulle snabbspola till intervjun med Lotta Engberg, då skulle Susjos och kompisen duka upp. Och det är precis vad de gjorde. Gå in på svtplay och gör som jag. Tjejerna hade suveräna platser.
Såg med snabbspolningen och gillade egentligen ingen låt. Fröken Snusk var epa-dunkig, tjejen från Ukraina var okej, Norrlandsgänget var gräsligt, men de var ju stolta ambassadörer för norra Sverige.
Orkade inte ens zappa mellan skudtävlingarna. Inte idag heller.

Önskar dig en bra början på veckan!

Klimakteriehäxan sa...

Jag väljer alla gånger sportsändningar före Mellon.

Gunnel sa...

Ett riktigt långbord! Skönt att bli bjuden på middag.

Susjos sa...

Vilken tjusig dukning, och lycka med en kamin!
Ja, så var då deltävling nr 2 till ända, och vilken helg det blev! Tusen Tack Göteborg, glada goa människor träffade vi, och vi syntes visst i TV, trots att många hade blåa boor, haha! Tusen tack för länken!
Liamoo var min favorit också!
Ha en bra start på veckan!

Anna i Portugal sa...

Härlig dukning! Och så klart perfekt med färdtjänst för de som behöver! Här blev det skidor för hela slanten och dubbla skärmar får det allt bli i bland :)

Ditte sa...

Vacker dukning och fint att ses. Visst är det fint med färdtjänst. Här är Sverige tämligen unikt. Och ännu en sak att uppskatta med att bo här-
Även här blev det en hel del skidor men också simning. DEt är mycket nu.
Önskar dig en bra vecka.

Marianne sa...

Jag har inte riktigt lärt mej var allt finns, så nu blir listan lite hoppig, men pennan är med så jag stryker efter hand, det hjälper inte alltid :)
Ha en fin kväll!

Anki sa...

Trevligt och skönt att sätta sig vid dukat bord!
Möjligheten att tända en brasa är en av de saker jag saknar mest från huset vi bodde i ...
Mellon tittar jag inte på alls totalt ointresserad!
I morgon redan onsdag - önskar dig en bra dag!

wiper sa...

Det var en fantastiskt fin dukning. Braskaminen såg väldigt fin ut också. Man blir varm bara av att titta på den ;)

Jag tycker alla låtar har en ton av nåt man redan hört i Melodifestivalen. Liamoo tyckte jag också var skaplig motför dom andra. Jag kollar också på min laptop då det gäller både SVT play och TV 4 Play.

Hoppas ni fick fantastiskt god mat

Ha en skön onsdag Micke