onsdag 2 oktober 2024

Och så har onsdagen återigen...

varit på tapeten, vaknade till vid halv tre inatt och blev så tacksam över att jag hade många timmar kvar att sova innan dagens vedermödor skulle ta vid.
Vaknade till ett par minuter innan väckningsfunktionen på mobilen utförde sitt
uppdrag, där fick den minsann, pottsork. ;)

Har ju äntligen gått och investerat i ett par trådlösa hörlurar till min mobiltelefon, jag vet, jag är som vanligt "sist på bollen" när det gäller teknik, men så var den ju till ett bra pris, skulle aldrig köpa ett par sådana som kostar över tusenlappen, 279 riksdaler var snällare för plånboken, dessutom vet jag ju aldrig om det fungerar, så tänker jag iallafall, ser alltid det negativa först när det gäller teknik jag inte känner till.

De fungerade ypperligt bra.

Men nu gott folk, ha det bäst.

6 kommentarer:

Äventyret framtiden sa...

Det är ju aldrig fel att vara en försiktig major som det heter...jag är ännu mera sist på bollen än vad du är Guldkryckan. Jag har inte ens tänkt tanken på att skaffa mig trådlösa hörlurar...fast nu vet jag ju inte..blev lite taggad mitt i allt med dig som influencer. Ja, rätt åt pottsorken! Haha..
Ha en fin kväll!

LillaSyster sa...

Smart att vänta ut priset =)
Vaknar alltid och går upp innan klockan ringer .....men vi är alla olika. Nu är snart vecka slut! Ha en fin lille lördag.

ibod11 - Ingrid sa...

Klokt att vänta på ett bättre pris. Jag kör med mina sladdar och tycker att de funkar bra. Om någon ringer när jag är ute så ber jag att få ringa upp och hänvisar till att jag inte orkar hålla uppe mobilen vid örat en längre stund. Det godtar de flesta. Kortare samtal från olika instanser går bra att ta ute dock. Jag är nog hopplöst ute när det gäller nya tekniska grejer :D Hoppas att dina nya hörlurar funkar som de ska.

BP sa...

Hahaha! Kan försäkra dig om att du absolut inte är sist ut. Jag har inga hörlurar alls till min mobil. Eller de följde kanske med när jag köpte mobilen, men fråga mig inte var dom är eller hur de fungerar. Och trådlös var de inte heller;-)

Susjos sa...

Smart att vänta på ett bättre pris! Jag har turen att ha en inbyggd blutooth i mitt CI-implantat och även då såklart min hörapparat, så jag streamar direkt in i öronen, kan inte bli bättre!
Onsdag ja, dagarna flyger fram!
Ha en fin kväll!

Znogge sa...

Du var absolut inte sist på bollen för själv har jag inte ens närmat mig den ;-) Har aldrig känt behovet av hörlurar till mobilen men jag har kanske missat något där... Bra att du blev nöjd i alla fall för priset var verkligen bra.

Önskar en god kväll nu!