tisdag 8 juni 2010

Suspekt känsla av elände o annan skit!


Jodå, mycket i huvudet som snurrar nu, många tankar som rusar runt i ring där uppe, inget jag redovisar här dock, men känslan kan ju få vara med på ett hörn i alla fall....... en känsla av att inte ha 100% koll på vissa saker, saker jag inte styr över.
Bara att bita ihop eller bli kriminell, fortsätter nog bita ett tag till tror jag ;)
"Rena papper" numera, (sen nån vecka eller två), inte fel alls om man säger så efter fem år ute i kylan, visst, jag kan nog inte bli polis de närmsta 10-20 åren, men vem fan vill bli det??

Vore väl attan om inte min tillvaro ute i denna förbannade kyla, när det gäller arbete, snart skulle vara över.
Laglydig, snäll och förbannat snygg...nån som behöver en fotomodell modell större?
Med rätt objektiv får nog nästan hela jag plats på bilden. hehe!

Det kanske blir en bal på slottet även för mig en gång i tiden, kanske MIN dag snart anländer. Den där dagen man på dödsbädden kan minnas som den dagen då man hamnade rätt i rondellen, dagen man hamnade i rätt fil och bara kunde börja njuta av färden.

Har ju passerat genom många såna där rondeller i mitt liv, många där jag hamnat lite fel men många där jag faktiskt hamnat rätt också, de sista sex åren har jag lyckats hålla tungan rätt i munnen och klarat flera rondeller med bravur, nu ska jag bara hitta den där sista som tar mig hela vägen till ålderdomen i ett behagligt tempo.

Häpp, livet e änna gött ändå!

See ya

4 kommentarer:

Lennart sa...

Jag har aldrig varit på någon bal i ett slott. Det närmaste tror jag kan vara då hela vårt företag firade ett jubileum i Stockholms stadshus, det var dukat precis som under Nobelmiddan. Efter all mat och dryck blev det dans, men jag kan varken vals ellet hambo så jag satte mig i baren tillsammans med ett gäng. Jag blev glatt berusad i alla fall.

Guldkryckan sa...

Lennart: Häpp, så du har också den färdigheten att alltid bli fastkedjad i baren? ;)

Snejky sa...

Men vem vill egentligen bli polis?
Jag säger varmt välkommen in i värmen min vän.
Tror mycket väl att du hittar rätt, jag håller i alla fall tummarna. Tror du kommit så långt på vägen att det nu bara går rakt fram...utan svängar hit & dit...
Men visst....är det svårt emellanåt, varje dag är en kamp mer eller mindre..
Men jag håller på Dig...
Varma kramen från mig......

Guldkryckan sa...

Snejky: Gott att vara tillbaka i värmen faktiskt! :)

Kram till dig!