tisdag 12 oktober 2010

Skogsmulle.

Befinner mig således ute i skogarna på dagarna numera, inte så mycket trädgård om man nu inte räknar 380 hektar som trädgård.
Kollade läget idag som planerat, jobbade lite och åt sen en rejäl middag till det överkomliga priset av 22 kr inkl "backning" om man ville ha mer.
Slå det om ni kan. ;)

Poetiskt vackert är det där invid en sjö där dimman låg tät nu på morgonen varpå det klarnade upp och man bara stod och gapade helt hänförd.
Trevliga människor har man runt sig också, ja, det kan nog inte bli bättre än så.

Skriver väl på alla papper i morgon då för en tid framöver....!
Men nu blir det Motörhead i högtalarna....ses nån annan dag!


Ha de bäst!

5 kommentarer:

Sillen sa...

Tur att det finns andra dar. Micke du kommer göra det bra. Å tänk på all frisk luft du får istället för att vara instängd på ett lager..Du det kommer säkert gå bra, å du kommer sova som en prins på nätterna om du inte redan gör det.

Kramis å ha det bäst du med.

Sillen

Snejky sa...

O sicket fint foto...
ja, lite frisk luft i lungorna e bara nyttigt..
Håller med om det där poetiska...Jag brukar själv smyga ut & få inspiration till texter..*L*
Kramen...

Anonym sa...

Hmm fattar inte om kommentaren gått fram eller ej.. Beter sig lite konstigt här... Nåja.. jag finns iaf på hissen.blogg.se fr.o.m nu

Lennart sa...

Låter som att du har blivit viltvårdare eller är ute på rävjakt. Eller kan det vara så att du är gårdskarl över någons ägor? Det skulle jag kunna tänka mig, vara anställd av någon godsägare, kanske en lord, för att se till att ägorna är välskötta, köra runt i jeep, hålla obehöriga borta och se respektingivande ut i gröna jägarkläder. Strunt samma, frisk luft och få betalt för det låter ju bra. Hoppas du trivs med uppgiften.

Cina sa...

Halloj...
Riktigt vacker morgon här idag.
Hoppas du har det gott