lördag 15 januari 2011

Lördag.

Jodå, vägen ner till vårt kära ICA är ännu täckt av snö, sen inatt ännu mera snö, men håll med om att isfallet där är läckert?
Ska minsan se om jag inte kan ta mig ner till nämnda affär idag med, snuset är på väg att ta slut, och utan snus står jag inte ut.

Sitter och tänker tillbaka på min praktiktid hos Trappaner som avslutades våren 2009.
Lärde mig så mycket där, både om andra människor och om mig själv, hur jag fungerade, att sätta gränser, vilket inte alltid är så lätt i den världen, speciellt inte om man har en egen liknande bakgrund.
Men goa människor var det som besökte stället, för under den där oborstade ytan fanns ju alltid en människa, bakom det där högljudda beteendet och den ibland hotfulla attityden fanns ju en medmänniska, en medmänniska som ville synas och inte bara vara en i statistiken med missbruksproblem och hemlöshet.

Det kunde gå vilt till, stolar o bord flög runt i lokalen emellanåt, en o annan fick en smäll på käften, knivskärning vid nåt tillfälle...ja...så kan det vara i den världen.


Är så tacksam idag över det jag har, familj, ett hem och mat för dagen, vad mer behöver man? Egentligen??

Jo förstås, Lottovinsten...den som kommer ikväll ni vet.....hehe...ja, man måste ju få ha en dröm..! ;)
Ha de gott alla!!

God bless!

http://www.raddningsmissionen.se/var_verksamhet

4 kommentarer:

Lennart sa...

Hos mig är det härligt vintervitt fortfarande. Blev förvånad i fredags morse då jag klev ut genom porten, det var snyggt skottat så tidigt på dagen! Hörde även samma morgon hur traktorn startades utanför innan min klocka ringde. Fast snön har inte retat eller stört mig, jag gillar det.
Vad gäller den där lottovinsten, det är mina siffror som gäller. Jag har allt snackat med han speldjävulen. Jag lovade honom en öl!

Mi sa...

Ja vad behöver man mer egentligen. du har så rätt.
Lycka till med lottot.
Ha det bäst o kram!

LömskaLinn sa...

haha, det kan man säga att ja gjorde, man bygger inte upp en bra kondis av att sitta framför datorn o kjedjeröka o spela world of warcraft o pimpla kaffe och te hela dagarna =)

tur för den som fifflade med hissen att ja inte fick tag på honom/henne, hade fan dödat denna med både blick och ord...

haha, fan va lat jag är!

Mia sa...

Här blir det ingen lottovinst... Jag spelar inte på lotto! Natten till igår hade det kommit snö, idag är det 4 plusgrader och intensivt takdropp.

Vet inte om jag uppfattar dig rätt.. men det låter som om du varit inne i missbrukarsvängen... I så fall är du att gratulera om du lyckats ta dig ur detta. Bruk eller missbruk av snus är väl OK... :-)