måndag 8 juli 2013

Som ett cykelställ?



Vårt eget lilla flygande tefat mitt över rondellen här i Bergsjön...det och blommorna fick tydligen max kosta 450.000 kr...hade jag fixat för några tusenlappar..sen hade jag kunnat leva loppan på typ 445.000 ett tag..men så kul ska man ju inte ha det..närå...synd :(
Med tanke på att där knappt finns några blommor så ställer man ju sig lite frågande till förfarandet vid tillkomsten av denna klenod?
Hur som helst..här kan man läsa om spektaklet:
Ufot i Bergsjön

Jo..tydligen uppmärksammar folk Bergsjön på nåt vis om man har detta..hade säkert blivit MINST lika uppmärksammat om jag stått i rondellen och visat rumpan en gång om dagen..om inte mer...för 450 tusen hade jag gärna tecknat ett tvåårsavtal med komunen för att utföra denna tjänst...på två år blir det 730 ggr..om det inte är skottår..för då blir det några fler ggr..men på 730 ggr blir det iallafall enligt mina uträkningar 616 kr per dag...minus skatt..ja sjuttan..det hade varit ett extraknäck som heter duga det...och Bergsjön hade blivit berömt..jag svär.

Mitt artistnamn? Cykelstället naturligtvis ;)

8 kommentarer:

znogge sa...

Det var verkligen en hel del det. Vissa saker får tydligen kosta...

Ha en bra kväll!

BP sa...

Nu har jag läst artiklen och kan inte låta bli att gapskratta. Alltså seriöst - ett sådant mini ufo är ju ett dåligt skämt! Hade det vara lika stor som rondellen hade jag tyckta att idén med strålarna är riktigt cool och annorlunda. Men som det är nu ser man ju knappt den lilla skivan. Suck säger jag bara.
Å 450 000 kronor är inte bara ett skämt, det är ett väldigt dåligt skämt!

Eva Trillian sa...

Alltså, jag vet knappt var jag ska börja och orden bara tumlar runt i mitt stackars huvud. VAR får de pengarna ifrån? Är det där de färska grönsakerna åldringarna skulle ha? Eller kanske läroböckerna för åk8? *morrar* sanslöst!
Lägg in ditt förslag som ett medborgarförslag för nästa gång det ska göras något fint i Bergsjön - en gång i veckan lovar jag att komma och göra dig sällskap! ;) Vi kan ha pick-nick i rondellen!

Rantamor sa...

Skulle säkert kunna tro att det är dom som suttit och klurat...å klurat...å klurat...dag in och dag ut på detta "fantastiska projekt" som har sugit mest med pengar.
Därför blev nog summan som blev kvar så liten att det bara blev ett kastrullock och en påse gräsfrön...

Ditt extraknäck låter spännande undrar om det inte skulle bli kaos i rondellen .. =)

Tjingelingen från Rantamor.

Micke sa...

Hahaha
Ja, kommunpolitiker och deras fantastiska beslut är ungefär likadana i alla kommuner verkar det som. :-)
sv:
Ja, varför de kom på en sådan briljant idé som att sumpa detta tillfälle det kan man ju undra, men, men, de lär sig kanske nåt av detta med.

Ha det gött du med! :-)

Camilla sa...

Hahahaha...vilket sommarjobb du skulle ha fått ;)
Jojo...ibland finns det pengar...
Kram!

Ninni sa...

Määä va knäppt =(

Ja gå ut och visa rumpan du..hahaha

Ha en fin dag i solen, kram

Snejky sa...

Jo, vad säger man...?

Ditt artistnamn kommer säkerligen att locka mången publik..
Lycka till...

Tror säkerligen att man skulle ha mera behållning av ditt uppträdande än av alla blommor, (som kanske inte kommer att finnas kvar en längre tid)
Kramen