fredag 5 september 2014

Helg igen.

Ytterligare en arbetsvecka är till ända och nu ska en skön helg avnjutas så mycket det bara går.
Har inte orkat blogga på hela veckan...man är helt slut när man kommer hem ju, men man vänjer sig väl..om tjugo år eller nåt ;)
Men nu...som sagt...ledigt.

____________________________________________________________________

Har ju lite ledighet av större dignitet på gång här, arbetar bara Måndag och Tisdag nästa vecka följt av en liten längre härlig semester som jag har vissa planer för, eller hade iallafall, funderar på att bara ligga på soffan de dagarna, kanske lägga sig åt andra hållet varannan timme så man inte får liggsår...återstå att se vad "orken" erbjuder.

Valet?
Har förtidsröstat jag ju, lika bra att få det överstökat då som jag skrev i söndags, fick "kryssat" en person där som jag känner och har förtroende för...aldrig fel med sådana människor som man kan lita på när det gäller politik.
Mitt eget engagemang är ju, som ni vet sen tidigare, minimalt, ja, helt obefintligt numera till och med.
"Orka" liksom ;)

Men nu ska jag inleda helgens första del av "serien" jag valt att kalla: "På soffan med Guldkryckan"...det är grejer det ;)

Ha en superb helg allihopa.

6 kommentarer:

BP sa...

Jamen Guldkryckan, du har ju precis haft semester och nu ska du vara ledigt igen. Inte alls fel - undrar bara hur stor/lång den större digniteten är;-)
Hopas du gör nå't roligt och inte bara ligger i soffan, för då kortas semestern betydligt brukar maken säga. Gör man massvis med saker känns semestern längre enligt honom. Är benägen att hålla med honom, även om jag gärna ligger i sängen till mitt på dagen under helgen...

Skål nu och ha en fin och solig helg:-)

Gubben sa...

Ha en skön helg och håller med BPs make om att göra något under semestern, fast samtidigt är det faktiskt skönt att bara vara på sofflocket med.

znogge sa...

Tyvärr är jag inte så engagerad politiskt jag heller men rösta, det kommer jag att göra.

Ha det gott på soffan nu :-)

marilyn sa...

Hej, jag är inte intresserad av politik men nu känns det som om man måste orka. Orka att engagera sig i dessa politiker som alla vill Sverige något gott men som svamlar och pratar i munnen på varandra. Halshugger varandra och hånflinar åt varandra. Orkar man överhuvudtaget titta på valdebatter där de blir grillade. Jag orkar inte längre, tänkte ett tag skita i hela skiten för ibland känns det som om dom inte inger något förtroende alls. Läser man sen i media dagen efter en debatt så har inget vettigt blivit sagt. Försvarsministern hade ju gett samma svar 10 ggr i sin utfrågning på nyheterna. Tragel, traggel och pew...orkar vi nåt mer?
Ha en bra kväll och kika gärna in till mig.

Veiken sa...

Du har nog något inbokat på din ledighet, får jag tror inte att du är en soffliggare ;)
Jag har också röstat, det känns skönt. Nu har jag dessutom förlängt min rättighet att gnälla. Dom som inte röstar har ingen åsikt om nånting och förlorar sin rätt att gnälla och tycka!

Anonym sa...

ja de tär skönt när fredagen kommer :)
Skönt med lite extra semester så där, jag tittar på en ev resa har ju lite semester kvar o ta men det blir nog först i november