torsdag 14 juli 2016

Spaniel del 2.

Jo...Bp undrade vart vi befann oss...det heter Playa del Inglés.
Man kan se fina områden runt omkring men också andra områden av lite "slitnare" karaktär...har inte kollat men jag tror det är sådant som ska restaureras upp...eller ersättas av nåt annat...vårt hotell ligger ju i utkanten av stan med höga berg bakom.

En tur ner till Centrum blev det idag:

En bild säger ju mer än tusen ord...tur det för texten kunde jag inte tyda alls...loggan var väl det enda jag kunde tyda;)

Var väl bla där vi hamnade lite, och lite andra ställen men värmen gjorde att vi fick återvända till Hotellet fortare än beräknat....ok då....korrigering: Kassarna fyllda med varor blev ganska många till sist...attans också ;)
Min fotorunda tog slut...hade inte tillräckligt med armar för att kunna fota mer.
Tur vi har en dag för utflykt i morgon...ska försöka shoppa lite mindre....återstår att se om vi lyckas ;)


Men nu....vila.

Ha de bäst :)

4 kommentarer:

BP sa...

Hahaha! Ni har hamnat i turithelvetet alltså (för att använda ett av dina favo uttryck - helvetet alltså;-) )

Så du har shoppat redan första dagen - måste vara flytande föda om man säger så, för annat finns det inte att shoppa där, förutom badringar och handdukar så. Å dom tror jag att ni inte behöver;-)

Sista bildens skylt visar ju "Maspalomas". Kila dit kan jag bara säga. Åsså kan jag rekommendera restaurangen "El Duke" https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g562819-d1000210-Reviews-El_Duke-Playa_del_Ingles_Maspalomas_Gran_Canaria_Canary_Islands.html. Bäst ever samt La Casa Vieija - ett måste den också https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g673330-d1129998-Reviews-Grill_Casa_Vieja-San_Bartolome_de_Tirajana_Gran_Canaria_Canary_Islands.html

Enjoy! Och wifin verkar ju funka alldeles utmärkt sser jag:-)

Eva Trillian sa...

Skönt med lite bekant mitt i det härligt obekanta! Låter som om ni har det väldigt bra :) Lite tyngdlyftning (shoppingkassarna) berättigar väl bara ölen på kvällen? Helt ok *tummenupp*

znogge sa...

Förmodar att ni inte har all incluive å ;-)

Hemliga Helga sa...

Maspalomas, det var dit de stora örnarna flög till och vände enligt fågeltämjarna på Palmitos djurpark - som för övrigt är värt ett besök enligt mig :)