onsdag 13 juli 2016

Spanien.

Närmare bestämt Kanarieöarna då...efter fem timmars lidande på ett tråkigt flyg där man satt som i ett skruvstäd....jaja....min späda lekamen är väl inte så späd som jag trodde ;)

Sitter och slappar lite här första kvällen, försökt få igång nåt vettigt på TV...allt är fanimej dubbat till spanske...eller Tyska för den delen.
Såg just "Mupparna" på tv...på spanska...jag lägger ner tv denna semestern och njuter av värmen istället....lika bra det.

Har ju med nya kameran så den ska få jobba lite tänkte jag.

Området vi bor i verkar lite slitet men hotellet verkar hyfsat ok......dock inte toppklass men vad gör det när det är barnfritt ;)


Men nu får det bli en lugn kväll....är helt slut ju.

Ha de fint allihopa.

3 kommentarer:

BP sa...

Kul med ett inlägg från Gran Canaria var det väl eller minns jag fel? Det viktigaste för en bloggare är ju att wifin fungerar på hotellet, annars är man ju totalt ställd om man säger så.

Vilken ort är ni på? Ni verkar har hamnat på ett ställe där det kanske är inte så himla turistiskt = slitet. Sådant gillar ju vi då.

TV i Spanien får mig alltid att skratta högt. Allt är dubbat, precis som i Tyskland förresten. Därför pratar tyskar och spanjorer så himla dåligt engelska. Om det pratar det alls vill säga.

Vad gäller flygresan så kan du kanske nu tänka dig min 1,95 meter långa make i en flygstol. Vi brukar alltid boka platserna vid nötutgången för hans långa ben. Å om de är slut får det bli en stol vid gången så att han kan sträcka ut benen mellan serveringarna.

Ha nu en toppen semester. Hoppas solen skiner på dig. Å du - gå inte i turistfällorna;-)

znogge sa...

Gran Canaria har nog bitvis en del slitna områden men barnfritt kompenserar det mesta! Även om jag jobbar med barn och gillar dem så vill jag ha lugn och ro på semestern och inga som hoppar bomben i poolen".

Min längsta deletapp till Brasilien tog 13,5 timmar och det var inte att laka med. Ha det nu riktigt gott och njut!

Eva Trillian sa...

Skönt att var på en plats utan "måsten" :) och utan barn ;) Barn är fina och så ... men inte alla föräldrar tar sitt ansvar och övriga gäster brukar få "lida". Ju äldre jag blir desto mer ok tycker jag det är att välja lugnet!
Önskar dig fortsatt sköna dagar! Pool eller hav, bar eller café - bara livet flyter!