lördag 24 september 2016

Blir bra detta.

Jodå, står under medicinering...värdena på väg ner och ny tid hos diabetessköterskan på Måndag.
Allt under kontroll :)

En av flera bilar som brändes i veckan här i området........hoppsan hejsan.
Bild tagen från Köksfönstret.

Kravallpoliser överallt.
Jodå...vem sjuttan behöver tv när allt som ingår i en actionfilm finns i verkligheten utanför fönstret?
Den uppbrända bilen bortforslad....kunde gått illa det där.

Skulle kunna raljera lite över detta, men det är för trist och respektlöst gentemot de som drabbats så jag skiter i det.

Jo som sagt...håller på att piggna till här....härligt....känner mig piggare än på länge....blir fina fisken detta.
Nu ska man bara äta sunt,Selleri skulle vara bra och kålrötter, fast kassörskan och jag på Ica hade problem att identifiera Sellerin där...hon var inte heller så insatt i dessa rotfrukter....jag får läsa på lite tror jag bestämt.
Gott var det hur som helst.

Men...det viktigaste då....ingen läskedryck....inte en droppe.
Hujeda mej kan man tänka, men det fungerar ju faktiskt, hälsan är ju ändå viktigast ;)

Nu tillönskar jag er en fin fortsättning på helgen.

Ha de bäst.


9 kommentarer:

znogge sa...

Skönt att veta i alla fall. Genom rätt kost kan man påverka mycket så det gäller bara att ställa om mat- och dryckintaget. Men det går.

Lycka till!

Gräsligt med bränderna. liknande förekommer på Rosengård i stora staden. Verkligen illa :-(

Carita Liljendahl sa...

Nä, men usch, vad händer hos dig? Bilbränder... inte kul.
Har inte varit inne på din blogg på ett tag men ska kolla lite bakåt här nu.

BP sa...

Alltså för att vara ärlig, vilket jag alltid är så visste jag ju att du hade fått diabetes. Är det typ 1 eller 2? Men det är fantastiskt att du redan efter en vecka känner dig piggare än du gjort på länge. Hoppas det resulterar i fler blogginlägg nu. Glöm aldrig Guldkryckan att vi som inte har diabetes bör leva som om vi hade just den sjukdomen. Har ju levt med makens diabetes typ 1 i över 30 år nu och tro mig - man kan leva helt normalt. Japp det kan man! Han vet och jag vet!

Läsk är ju skit ändå om du tänker efter. Men en wirre eller konjak är inte helt fel om du ligger lite högt med blodsockret. Ha alltid med dig antingen druvsocker eller nå't så simpelt som en banan när du är ute. Perfekt att ha till hands om man får en insulinkänning, nå't som ALLA diabetiker får då och då..

Det om sjukdomar...

Såg på tv om vad som hände i Bergsjön och tänkte på dig. Men att det var framför ditt hus - ja, det hade jag då ingen tanke på. Fy f**************n!

Eva Trillian sa...

Nya matvanor är ju aldrig lätt - men det blir ju lättare när man känner att det "tråkiga" faktiskt gör nytta! Heja!

badtant.bloggo.nu sa...

Härligt att du börjar känna dig bättre. Läsk kan man ju leva utan....På tal om läsk... Fy fasiken vad läskigt med dessa bilbränder. Jag läser och hör om det i media men nu då du skriver att du kan följa detta från ditt fönster så blev det lite mer verkligt. Ha nu en riktigt fin Måndag.

Hemliga Helga sa...

Härligt att du redan känner dig piggare!
Ja läsk och sötsaker kan man klara sig utan, måste tänka på hälsan i första hand och det är vi många som borde ha det tänket.

Ha det bra!

Mitt lilla face sa...

Keep on trucking

annika sa...

Härligt att du känner dig piggare! Läsk klarar jag mig oftast utan, blir nån julmust i december. Men jag har ju så svårt att undvika fikabröd och godis...

Jaha, det med bilbränder är alldeles vansinnigt, å vem som gjort det har man ingen aning om? Du kanske kan extraknäcka lite som spanare från din lya?!

Ha det!

Gubben sa...

Skönt att du känner dig lite piggare och just nu verkar det vara på modet att "tända på en bil". Blir ungdomen lyckligare av det?