söndag 11 november 2018

En vecka arkiveras härmed...

långt in i arkivlådan...ja...varför inte i papperskorgen?
Alltså..den var ingen höjdare...kändes som en rulle dasspapper med nästan inget av papperet kvar utan bara själva kartongbiten kvar som papperet rullas omkring.

Men...en sådan vecka är ju också en vecka så vi gör väl som kungen...vi vänder blad ;)
(Eller byter rulle)

Jo men visst, så får det bli.


Men snart är ju julen över oss...guldkryckans favorithögtid som detta år ska firas i hemmets lugna vrå...faktum är ju iofs att min jul påbörjas den 1 dec med Julkalendern och plastgranen ställs fram för att lite varje dag fyllas med kulor o annat skräp som ju ska existera på en gran för att den ska få kallas julgran...så det så ;)
Blinkande lampor som i sin mängd är ett hot emot demokratin, minst...eller åtminstone den internationella rymdstationen där uppe.

Men nu laddar vi för en ny vecka med en ny "rulle" på hållaren....ha det bäst.


4 kommentarer:

BP sa...

Aj då! En sådan vecka i novembermörkret är då ingen höjdare. Den förstärker liksom "depressionen" om man säger så;-)

Så jul är din favo högtid. Här är vi då inte lika alls;-)
Önskar dig en betydligt trevligare vecka nu:-) Ha det gott!

Susjos sa...

November är en månad som det gäller att bita ihop och ta sig igenom...hur grått kan det vara ute liksom? Nu har det regnat småspik och varit grått flera dagar....
Men man får försöka lyxa till vardagen lite med bio och sånt, rekommenderar verkligen Bohemian Rhapsody, se den, jag lovar, då blir du glad ett tag i alla fall ;-D

Mia sa...

Jag hoppas att den här veckan blir desto bättre. Men vet i sjutton... november är november... Snart har dock halva avverkats!

znogge sa...

Sådana veckor dyker upp lite då och då men det låter klokt att vända blad.Advent närmar sig med stormsteg och snart sitter vi där vid Kalle Anka!

Ha det gott :D