torsdag 18 juli 2019

Lite om drömmar och om intressen.

Jag är världsbäst på överskrifter..eller hur? ;)

Ja där skulle man ju helst bo...fast kanske inte just där...lite långt till stan var det ju.


Drömmar måste man ju ha...och vem vet vad som händer runt hörnet in i framtiden.
Älskar Spanien, ordning och reda och ett fantastiskt folk.


Sitter och går igenom gamla youtubeklipp ang ubåtsjakten på 80-talet, många klipp är det ju och förbaskat spännande ännu för undertecknad. Enligt ryska ubåtsmän placerade sovjetiska ubåtar under det kalla krigets dagar ut fjärrstyrda minor och torpeder i främmande länders vatten, bland annat i Sverige.
Ruggigt om det stämmer men de är väl borta vid detta laget isåfall....eller ligger det inaktiva minor/torpeder därute i "Danziger gatt" eller bland alla småöar? Minor och torpeder som aktiveras via satellit eller från ett fartyg om batterierna i nämnda objekt ännu är ok.

Det är spännande och jag har lärt känna många andra med detta intresse under de sista 20 åren som jag varit aktiv sökande inom detta intresseområde...en del har till och med arbetat med dessa händelser.
Kul med lite insyn i verksamheter av det slaget.

Frugan har inget intresse för det..har lärt mig att inte ta upp det med henne då jag inte får nåt som helst gensvar utan mest en konstig blick och ett högt suckande av medlidande...fast hon tycker mina intressen är ok...om hon slipper bli inblandad...helt ok ;)
Jag är en nörd...jag erkänner mig skyldig.


Bild lånad här
Ha det underbart.

3 kommentarer:

BP sa...

Visst ska man ha drömmar, annars kan man lika gärna gå och läggasig;-)
Skulle också helst bo nära en stad, där det händer något, där det finns restauranger/barer/caféer med mera. Å Spanien är också mitt absoluta favoland. Där har man faktiskt råd att äta/dricka ute varje dag, då det är billigare än att laga maten själv. Den enda nackdelen med Spanien är språket, för spanjorer kan för det mesta inte engelska, tyvärr.

Alla är vi nördar på ett eller annat sätt. Och det är ju faktiskt din hobby. Ni och vi har nåt gemensamt här faktiskt. Vi har alltid haft olika intressen och båda har vi lyckats med att hålla dom vid liv. Perfekt, då nöter man inte på varandra i onödan;-)

Ha det gott nu!

Ditte sa...

Detta med u-båtar från denna tid var jeg en gång intresserad av. Hade ju en pappa som hade en del av detta som sitt jobb. Mne han var inte direkt så talför inom ämnet. Men u-båt har jag varit med på. För många år sedan, på 70-talet. Läskigt för det är trångt...
Att ha drömmar sätter ju färg på tillvaron .

Ha det allra bäst!

Ama de casa sa...

"Spanien, ordning och reda och ett fantastiskt folk" skriver du. Jag kan hålla med om det sista, men ordning och reda? Undrar om vi har varit i samma Spanien... ;-)

Att man ska följa sina drömmar, det kan jag skriva under på :-D