lördag 7 december 2019

Kultur då....

Jo...vi har ju ett kulturhus under uppbyggnad nere på det andra torget här bredvid Vårdcentralen bla....någon julbelysning lär de väl inte få till där i år då antar jag...fast det så klart...man kan ju slå på varningslamporna på grävskopan...det fungerar väl det med ;)

Men ett kulturhus?

Såklart att det är fint att de satsar lite på Bergsjön också...de bjuder säkert på glass vid invigningen också...trevligt...glass är ALLTID trevligt.
Fast kultur för mig är väl mera inne på tex snus...eller på sin höjd små grodorna på midsommar...jag är vacker som hoppande groda har det sagts mig i skrift från gamla kort när jag var ungdom och berusade mig med starka drycker en midsommar....besparar er de bilderna då jag inte vill dömas för brott mot mänskligheten ;)

Umgås sen dess inte med allmänheten på just midsommarafton...någon måtta får det allt vara.

Nu är skriverierna igång angående min arbetsplats...här är länken till Aftonbladet

Läs och begrunda.......!

Vi ses.

4 kommentarer:

Mia Halvarsson sa...

Bra rektor där, man ska INTE spara på barnen!!
Det hade iofs varit trevligt att se dig dansa, det är ju ändå preskriberat misstänker jag. Midsommarafton och nyårsafton är amatörernas afton, så du är klok som inte fortsatte med det där :D
Ha en fin lördag nu!

BP sa...

Kulturhus - det låter ju snofsigt. Är heller inte speciellt kulturellt lagt, och i det här fallet tycker jag nog att pengarna hade gjort betydligt mera nytta på din arbetsplats.

Läste artiklarna och måste säga att din rektor är väldigt, väldigt modig och gjorde HELT RÄTT. Så bra att ämnet tas upp i pressen. Lite medial påtryckning på politikerna brukar ju ganska ofta resultera i att de ändrar sina beslut. Bra där.

Ditte sa...

Känns lite knasigt att använda pengarna till ett kulturhus här. Tycker pengarna kunde användas till din skola.
Stor eloge till din rektor. Hon gör det hon tror på och som hon vet fungerar. Ingen skrivbordsprodukt här.
Bra att Aftonbladet skriver om detta.
Tänk om tv också kunde hänga på- Håller tummarna för att er skola inte behöver betala tillbaka.
Håller tummarna!

Ama de casa sa...

Vilken tuff rektor ni har! Eloge!

Men du... Du kan väl visa bilderna från den där midsommardansen? Snälla? Det är ju alla fall jul - önskningarnas tid :-)

Ha en fin andra advent!