torsdag 23 april 2020

Bara en dag kvar...

sen är det helg vilket undertecknad åsna sett fram emot några dagar.

Har gått bra med transporterna till och från kneget denna veckan, bara lite "knökat" idag på bussen vid hemgång så det får väl ses som någorlunda godkänt i covid-19 tider som dessa.

Nog bäst att hålla avståndet då ;)

Värmen då?
Någon som klagar?
Nä, tänkte väl det, ingen direkt vinter här nere hos oss men ändå, skönt med värme, lät till och med jackan stanna hemma idag, nu är det snart sommar.
Ljust på kvällen och morgonen är det också, det är ju bara helt superbt och med tanke på hur mycket jag egentligen gillar mörkret på morgonen innan kneget så är det för mig uppseendeväckande, har aldrig känt så.
Den gamla hunden kanske har lärt sig sitta ;)

Ha det fint alla.


7 kommentarer:

BP sa...

Är det "knökat" är det ju egentligen bara vänta på nästa buss/spårvagn. Det var ju hemgång. Knepigare när man är på väg till jobbet såklart.
Så du gillade mörka mornar? Det trodde jag inte. Älskar när det är ljust på morgonen och på kvällen och hoppas att Sverige väljer sommartid som "normaltid" nästa år.
Så om det blir en folkomröstning, då räknar jag iskallt med att du och jag lägga våra röster "i samma pott".

Ditte sa...

Skönt att det fungerat hyfsat med transporterna. Alltid något positivt. Nej, klagar absolut inte på dessa fina dagar. Vad gäller de ljusa mornarna så drar jag ner rullgardinen så att jag har ett mörkt sovrum. Men bakom rullgardinen har jag fönstret öppet. Visserligen kommer det då inte in så mycket luft och maken klagar. Men jag vill ha mörkt.
Vill dock ha ljust på kvällen. Älskar de ljusa kvällarna.
Ha det gott du också.

Herr Nilssons Fru sa...

Jag är tvärt om, alltså jag gillar ljuset, avskyr det mörka i vintern. Så gott att vakan o de är ljust :)
Bussar ja, de finns inte så jag kan åka, tyvärr. Men i dessa tider är de kanske bra, men för de som kan och behöver o de inte funka så blir de ju fel. Men där är väl viktigt att alla sitter långt ifrån varandra.
Nu är de fredag - gott!
Önskar dig en go helg.

Kramiz

Ama de casa sa...

Jag gillar ljuset! Men lite lagom, sådär. Ljuset typ dygnet runt uppe i Norrland på sommaren var lite jobbigt, speciellt att det kom i kombination med grymt mörka vintrar...
Här i Spanien är det lite mer jämnt utspritt, ljuset :-)

Ha en fin start på helgen!

tanthuset.blogg.se sa...

Haha, underbar bild på fåglarna :D
Varmt??? Sommar???? Jojo....jag fryser!!!! Ha det fint, Micke!

Susjos sa...

Trångt på bussen, inte bra...
Visst är det skönt med värmen, som tyvärr har försvunnit igen!
Ljust när man åker till jobbet på kvällen, och ljust när man åker hem på morgonen..det är ljuvligt!!!
Tack för fina ord på min blogg!
Ha en trevlig helg!

Lotta sa...

Det här kommer ingen att glömma sa mitt barnbarn på 8 år för några dag sedan. Man smyger runt som den värsta boven. Ännu så länge är ingen smittad på ön som jag smyger till så fort jag kan, så jag häckar bakom häcken så att ingen ska se mig. För att lätta upp stämning så har min dotter hyrt en hel biosalong i morgon kväll. Vi blir tio personer som får en rad var. Det ingick mat också, väldigt trevligt ska det bli.
Ha det!