onsdag 8 april 2020

Lite påskledigt på gång.

Nej, det blev inställt iallafall vårat restaurangbesök, lite trist förstås men restriktionerna och nya tider pga av allt resulterade i denna framskjutning av firandet.
Men smörgåstårta fick det bli i hemmets lugna vrå istället, inte så illa det heller.

Inleder påsklovet här imorgon då, en påsk som vi väl alla kommer att minnas för lång tid framöver som "Covid-19 påsken".
Men god mat ska det bli här trots allt, Coop har levererat och undertecknad "stödköpte" redan innan leveransen där.
Det är ju alltid några grejer man kommer på i efterhand, osten glömde vi ju naturligtvis, aj aj aj, utan ost stannar min värld ;)
Bussfärden hem då, antar att ni har liknande åtgärder hos er vart ni än bor och kanske åker buss.
Så kan ju inte vi på skolan göra, vi får hoppas vi klarar detta ändå när vi startar upp igen nästa torsdag.
Saknar kidzen gör man ju men tur att de kan vara hemma nu fullt legitimt en tid utan risk för anmälningar...skolplikt i all ära men man får väl förstå, tycker jag, att både föräldrar och barn är oroliga.
Vi får väl se hur det blir efter lovet med allt.


Tackar återigen för gratulationerna, ni är bäst.
Vi ses.
6 kommentarer:

Ditte sa...

Ibland råder en inte över situationer och ni får ta igen det planerade restaurangbesöket vid annat tillfälle. Men gott att fira med smörgåstårta. Visst blir det en annorlunda påsk i år och på olika sätt- Men vi kan gå ut och vi kan röra oss. Bra så. Fint att Coop levererat era varor. Vi åker ju inte kommunalt och här är riskgrupper avrådda från det. (Färjor inom stan där vi kan vara ute på däck tar vi dock)
Njut nu av påsklovet, så gott det går, och ha det så bra du kan.

BP sa...

Synd att firandet på restaurang blev uppskjutit, men nu har ni i alla fall nåt speciellt att se framemot. Inte dumt det heller!

Jo, bussarna här har också tejpremsor överallt för att skydda chaufförerna. Å SL (Stockholms Lokaltrafik) har bönat och bett om att bara resenärer med samhällsviktiga funktioner ska åka kollektivt. SL kan inte garantera att det blir rätt säkerhetsavstånd mellan resenärerna. Å extrabussar - nej, det är för mycket begärt - grrrrrr. Tur att man är pensionär...

Znogge sa...

Tråkigt att firandet blev uppskjutet men det var naturligtvis det enda rätta. Det kommer fler och bättre tillfällen helt enkelt.
Vi har påsklov denna vecka så det blir återgång på tisdag.

Hoppas ni får en fin påskhelg!

Ingrid sa...

Så tråkigt att ni inte fick fira er 25-åriga bröllopsdag på lokal som det var tänkt. Men då har ni ju det tillgodo till ett annat tillfälle.
Ha ett skönt påsklov och en Glad Påsk!
/Ingrid

Susjos sa...

Gott med smörgåstårta, och fira kan man göra fler gånger!
Jodå, här får vi också gå på bussarna där bak, vi gick ju in till Kungsträdgården här i lördags, men orkade inte gå hem, så vi tog bussen, och gick in där bak, behövde inte betala heller.
Usch ja, dessa tider är helt "uppåt väggarna", har ingen lust att gå till jobbet i morgon, vet att personal nu blivit smittade av patienter som inte visat några symtom, men så småningom visat sig ha positiva svar på covid-19. Man får hoppas det finns munskydd och visir till oss alla!

Ama de casa sa...

Synd på det uteblivna firandet på restaurang, men det är ju alltid trevligt att ha nåt kvar att ta ut retroaktivt och smörgåstårta är ju inte dumt det heller :-)

Har sett att bussarna går här, men huruvida det är spärrat vid chauffören har jag inte hunnit se. Har kunnat konstatera att det är otroligt få människor ombord i alla fall.

Ha nu en riktigt GLAD inledning av påskhelgen!