lördag 9 maj 2020

Då var det helg igen...

och arbetsveckan var fullt acceptabel enligt variablerna i min "bok" som ju kan ändras med tiden och faktiskt gör det också.
För åtta år sedan var variablerna helt annorlunda, allt förändras med tiden, så även en själv.

En stadsdelspromenad runt kneget blev det i torsdags under vår APT, bra upplagt var det ju av ansvariga människor.
Inte för att jag tyckte det var kul, nä för sjutton, men det var bra upplagt iallafall.
En hög med sk kollegor då under uppdelningen till olika lag, ja, naturligtvis maskerade så att jag inte skämmer ut dem inför hela världen via detta inlägg på min blogg.
Har ju inget att göra med de flesta av dem, en del kan jag tyvärr inte ens minnas namnet på, inte skolans fel, bara jag som fullständigt gett upp att försöka minnas alla namn, jag kanske borde lobotomeras egentligen?
Men man kan inte minnas alla på en arbetsplats, de flesta kan jag ju gräva fram i minnet trots allt så helt hjärndöd är jag nog inte ;)
Det lokala badhuset fick vi besöka i grupp och där försöka räkna ut hur mycket vatten det var i bassängen, jag satte mig lugnt ner i en stol och lät de andra räkna ut det medan jag för mig själv i tysthet konstaterade att vad de än kom fram till så räcker det ju med att en enda unge pissar i bassängen för att deras uträkning ska bli fel ;)
Nåja, lite fler stationer blev det ju, den jag uppskattade mest var "kaffestationen" halvvägs typ, jag var nog bäst på den stationen tror jag.

Nu tillönskar jag er en fin fortsättning på helgen med denna fina bild, utseende och allt vad det nu är spelar ingen roll, vi lever tillsammans på denna jord.
Vi ses.

10 kommentarer:

Znogge sa...

Trevligt att ni var nöjda med er APT. Vi har vår sista för läsåret den 18/5 och det brukar inte vara speciellt meningsfulla kvällar tyvärr...

Ha en fortsatt fin helg!

Carita Liljendahl sa...

Hahaa - ja, varför stressa med att räkna ut hur mycket vatten där är - för nån pissar där ändå :-D
Och jo, alltid känsligt med andra personer på bilder som man lägger ut på sin blogg. Alla känner sig ju - konstigt nog - inte hedrade, hahaa!

tanthuset.blogg.se sa...

Smart drag av dig där på APT:n, tror jag hade kunnat tävla med dig vid kaffestationen faktiskt :D
Så gillar jag sista bilden och texten förstås, united we stand eller nåt sånt!
Ha en toppenlördag Micke!!

Ingrid sa...

Ha en skön fortsättning på helgen!
/Ingrid

Ditte sa...

Bra att det i alla fall fanns en kaffestation med på rundan. Kanska det mest meningsfulla denna eftermiddag. Men att traska runt i grupp i stan på arbetstid och svara på frågor vet jag inte om jag skulle tycka var så kul. Troligen inte.
Önskar dig en trevlig lördag.
Ha det gott!

BP sa...

Nu vet jag äntligen vad APT betyder;-) Å rätt avstånd mellan lärarna också;-)

Har du jobbat där i åtta år nu! Otroligt så fort tiden går. Minns när du började där. Det är faktiskt kul att du är kvar och att du verkar trivas. Det är det viktigaste.

Har inte lätt för namn heller, men är duktig på att minnas ansikten. Men ibland är det pinsamt när man får fråga: "vad var det du hette nu igen?"

Håller helt med dig. Det är inte utsidan som räknas utan insidan!!!

Ha en lugn fortsättning på helgen nu!

http://kraka.moah.se sa...

Man lär ju vara mer kreativ i rörelse har jag hört så då är det ju bra med APT-promenad.
Ha en fortsatt trevlig helg!

Gubben sa...

Skönt med en promenad!
Ha det så skönt

Ama de casa sa...

Jag har svårt både för namn och ansikten. Det blir väldigt pinsamt ibland, som när jag presenterade mig för en kvinna som vi varit hemma hos på poolparty en gång...

Att räkna ut hur mycket vatten det var i "din" pool skulle jag också ha skippat. Lyckades en gång gissa rätt på en tipspromenad hur stor yta det var på vår strand Playa del Cura (gjorde en helt felaktig beräkning som råkade bli rätt ;-) ). Också en idiotisk fråga, storleken på stranden varierar väldigt beroende på hur högt upp vattnet har varit och hämtat tillbaks sanden ;-)

Fina avslutningsord! Fast just nu är mitt hopp att måndagen är här så snabbt som möjligt :-D

Mia sa...

En fin dag ni hade. Lobotomering avråder jag ifrån, jag har i yrket träffat en som var lobotomerad... Tror inte någon lever längre som genomgick en sådan "behandling".

Gillar skarpt din avslutning i inlägget: "utseende och allt vad det nu är spelar ingen roll, vi lever tillsammans på denna jord". Tänk om alla hade den fina tanken med sig i livet! Då skulle många dumheter inte ske.

Ha en fortsatt fin söndag!