söndag 14 juni 2020

Palmemordet då.

Stig Engström...palmes mördare?
Inte en chans, men de måste väl hitta på något för att få ett avslut polisiärt...tycker de kunde ansträngt sig lite mer och gjort något vettigt av det...men icke.
Stig: Vila i frid, det var inte du, det vet alla som har lite sunt förnuft.

Sanningen då?
Nån gång kommer en pandoras ask med dokument som avslöjar sanningen att öppnas och spridas för vinden...men då har det nog gått så lång tid att några grundvalar inte kommer att skakas.
Men då är nog jag borta från jordelivet.

Tre veckor kvar att arbeta då.
Första tre dagarna här blir ju med lärarna, lite utbildning och lite flytt av grejer, sen blir vi av med lärarna och två veckor återstår.
Stretchar redan varje morgon och kväll för att förbereda min späda lekamen på lite kroppsarbete under de sista veckorna där ;)
Nä, har ingen större lust som alla säkert förstår men man får väl tänka positivt...snart är det över.

Tyckte denna var så rolig, nog det bästa från hela presskonferensen med tanke på hur kass den var, fel hade de också.

Ha det fint nu alla!


8 kommentarer:

Znogge sa...

Kanske kommer sanningen fram, kanske inte. Man brukar ju säga att det som två vet vet hela världen. Den som lever får se...

God söndagskväll!

tanthuset.blogg.se sa...

Håller med dig, den presskonferens var verkligen en antiklimax också!! Bilden är nog ganska passande tycker jag...liksom nära skit på nåt sätt ;)
Ett par veckor går snabbt (hoppas jag) sen kommer den efterlängtade ledigheten, skönt!!!
Ha det så gott i värmen nu ;)

Ingrid sa...

Jag tror inte att vi någonsin kommer att få veta vem som begick det här dådet, men jag har mina tankar om det och håller fast vid dem och det var inte "Skandiamannen" det är jag övertygad om.
Ha en god natt!

Ditte sa...

Instämmer helt! Håller med GW här. Och det är klart att det finns de som lever som vet. Men de som sett och funnits på plats från början har man negligerat. Bl.a. en ung Anna Hage som ju skrivit en bok o detta. Hon var först på plats med ett par vänner. Passerade av en slump och försökte hjälpa till. Men Palme var ju inte omtyckt av alla.Och frågan som jag grunnar över är varför var inga livvakter med. Eller var de?
Några veckor kvar och sedan ledighet.
Ha det nu så bra du kan.

Ama de casa sa...

Om dom inte tagit bort preskriptionstiden för mord då precis innan Palmemordet skulle preskriberas så kanske sanningen hade kommit fram...
Nu kommer det att fortsätta spekuleras i evigheter.

Ha en bra start på första av dom tre sista arbetsveckorna :-)

BP sa...

Tror inte att sanningen någonsin kommer fram, men nu har man åtminstone fått ett fejkat avslut på historien. Bara att den relativt osympatiska åklagaren hade det olyckliga namnet Krister Pettersson gjorde ju att man inte kunde ta honom på allvar. Åtminstone kunde inte jag göra det.
Tre veckor går fort! Å lite "träning" skadar inte. Du vet väl att träningsvärk är den skönaste värken?! Så brukade jag alltid säga när jag spelade fotboll.

Susjos sa...

Nä, tror inte heller att det var Stig...vi får nog aldrig veta svaret tyvärr!
Fick titta på fotot en stund innan jag såg bokstävernas följd , haha!!!!

Tre veckor kvar innan semestern alltså, bara att bita ihop!
JAg har två nattpass kvar nu, sen så stundar den härliga semestern, som ju blir så annorlunda i år, inget Grekland eller Spanien...
Vi får hoppas på somriga dagar här i Sverige!
Ha det gott!

Ama de casa sa...

Glad Midsommar på er! :-)