söndag 11 oktober 2020

Söndag 11/10 2020.

 I ugnen står kycklingen på grillning och var 15 min penslar jag den för att efter två timmar kunna dela en liten måltid med min älskade fru guldkrycka...detta blir gott.

Hittade ju några tabletter i förrgår inköpta från tyskland, hade glömt att vi hade dem så dessa i kombination med "Bisolvon" som ju är en mild hostmedicin har ju gjort livet lite mer uthärdligt med denna förkylning.

Värt att prova om man vill ha något bra, men som
Werner och Werner sa en gång i tiden:
Det går lika bra med "selleri". ;)

Satt ju här igår och försökte få ihop ett blogginlägg men jag fick inte ihop det alls, min inriktning var grundskoleförvaltningen här i gbg...men...liksom...äh...skit samma tänkte jag till sist.

Estonia då gott folk?
Vad tror ni?
Smugglade man radioaktiva ämnen och därför inte tog upp några kroppar då det kunnat upptäckas en liten mängd strålning?
Hade ju blivit ett sabla liv då.....är inne på det själv men många är ju teorierna...vi avvaktar väl vidare utredning....om de inte fortsätter lägga locket på förstås....många huvuden som kan rulla om allt kommer fram antar jag.
 
Tillönskar eder alla en fin avslutning på helgen.

 

5 kommentarer:

Znogge sa...

Då väntar en riktigt god middag. Här blir det förmodligen rester men hungern lär vara den bästa kryddan.
När det gäller Estonia vet jag faktiskt inte vad jag ska tro...

God söndag!

tanthuset.blogg.se sa...

Lycka till med tillfrisknandet! Hoppsan, den teorin hade jag aldrig hört, spännande! Själv har jag en del konspirationsteorier ang Trump och hans påstådda Covid...det är också spännande! Ha det fint Micke!

BP sa...

Skrattade gott åt din tyska medicin - hahaha! Frågade min husläkare häromdagen om han kunde skriva ut några tabletter mot migrän. Visade honom ett gammalt paket på min från Tyskland importerade medicin. Han bara gapade och sa att tabletterna med dessa ingredienser inte såldes i Sverige sedan 1970-talet. Hahaha! Men de funkade alldeles utmärkt - för mig i många år:-)
Är inte bra på konspirationsteorier, så jag vet inte vad jag ska tycka om hålet i Estonia. Men det låter inte sannolikt att man smugglade radioaktiva ämnen, eller det kanske det gör...
Önskar dig en bra början på jobbveckan, om du går till jobbet imorgon vill säga.

Ditte sa...

Låter som en god middag och kanske den kan göra dig gott. Fint att du hittade tabletterna och som bidrar till att du kan må lite bättre.
Vad gäller Estonia, så måste korten läggas på bordet. Mycket finns kvar att utreda och frågan är vad som döljs. Varför ändrade sig dåvarande statsministern Ingvar Carlsson när det gällde Estonia. Vad är det som döljs? Och ska huvuden rulla så får det ske.
Sanningen ska fram-
Önskar dig en fin kväll.

Susjos sa...

Den middagen låter smarrig! Hoppas det smakade, och hoppas du är bättre från din hosta, för det är inget vidare med en jobbig hosta. Kanske de tyska tabletterna hjälper?
Om Estonia vet jag inte heller vad jag ska tro?!
Ha en bra start på veckan!