fredag 13 november 2020

Fredag den trettonde November 2020.

 Olycksdag sägs det när datumet infaller på samma gång som en fredag.
Än så länge har jag inte drabbats av något negativt denna dag men så är ju dagen inte slut ännu, blir att sitta i soffan och titta in i väggen fram till midnatt, sätter jag på vår tv så går den kanske sönder ju, vore ju väldans otur ;)
 
Nej, jag är inte en skrockfull människa, endast en gång, när jag var kanske tio år, så slog jag i stortån i en sten just fredag den 13, sedan dess har jag klarat mig från några olyckor. 
Olyckor drabbar oss alla oavsett datum och dag på veckan.
Sånt är livet, på en pinne.
 
Men nu är vi i inledningen av en efterlängtad helg för oss som arbetar måndag till fredag.
Förbaskat skönt att inte behöva gå upp imorgon bitti.

På sommaren är det riktigt skönt att sitta däruppe på vår balkong men nu är det för kallt och ruggigt i största allmänhet.
Man borde fått den inglasad och köpt en "Conny" som Bp har som värmer lite. 
Så blir det väl aldrig men det är en skön tanke ;)
 
Ha en fin kväll alla.
 

 
 
 
 
 
 
 




6 kommentarer:

Ingrid sa...

Maken var väldigt rädd för fredagen den 13:de och inte bara fredagen, utan allt som hade med 13 att göra. Han led av Triskaidekafobi och det yttrade sig på många olika sätt. Han fick t ex inte titta på klockan är den var 13 minuter i eller 13 minuter över, för det betydde otur......
Ha det gott detta olycksbringande datum.
/Ingrid

BP sa...

Själv har jag nog inte råkat ut för nåt just en fredag den 13:e, men någon ab mina bästa vänner gjorde det. Så det datumet är inte ett av mina favon kan jag säga...
Ja tänk att du kom ihåg Conny. Kan djupt rekommendera honom. Han håller till minus en grad som jag testat, och trivdes alldeles förträffligt. Klart du måste sätta på dig en jacka/kappa, men jag lovar att du inte fryser.
Önskar dig en toppen helg:-)

PS. Tusen tack för länken:-) DS.

Susjos sa...

Inte alls dumt medi nglasad balkong ( som jag kan öppna upp om jag vill ha sol på mej!) ..och en conny har vi skaffat, fast om jag ska vara ärlig så sitter jag inte mycket på balkongen just nu.

Trevlig helg!
Själv har jag en jobbhelg framför mej!

Ditte sa...

Är man i jobb så är det ju extra skönt med fredag. Och så även om det är den 13:de. En "Conny" kan nog vara bra även om balkongen inte är inglasad. Vi har en och den ger oss bra värme. Men nu är dte nog slut på balkongsäsongen.
Önskar dig en fin kväll och trevlig helg.

Herr Nilssons Fru sa...

Min mamma säger att fredagen den 13 är en lyckodag, hon födde en av mina bröder just en fredag den 13:e :) jag litar på henne. Peppar peppar har jag aldrig råkat ut för något just vid denna kombo datum och veckodag.
Ja inglasat är gott nu i november som är en grå och trist månad. Fast igår hade vi faktiskt sol - de var extra härligt att komma ut då när hon sken där på himmelen.

Kramiz

Ama de casa sa...

Här i Spanien är det tisdagen den 13:e som är otursdagen. Så när den 13:e infaller en fredag känner jag mig spansk och vice versa. Det funkar bra :-)

På sommaren blir det på tok för varmt i solen på vår terrass, det är nu den funkar som allra bäst på dagarna :-)

Ha en fortsatt fin helg!