onsdag 11 november 2020

Mitt i veckan då...

och här ligger man på soffan igen med funderingar som snurrar däruppe i huvudet mitt.
Bekräftat fall av corona där jag bedriver min yrkesverksamhet dagligen, vederbörande är under tillfrisknande och smittspårning pågår i detta nu och åtgärder i övrigt är vidtagna.
Andra vågen av covid är därmed en verklighet på en annan nivå för undertecknad, kusligt är ordet jag skulle beskriva det som i min bok.

 
Sven Wollter gick bort igår 86 år gammal, en stor skådespelare är borta och en slags saknad fyller mig, man är ju uppvuxen med honom på något vis, "Raskens", "Hemsöborna" och så mycket annat....!

Vila i frid du fina människa.
Ha det fint alla.

6 kommentarer:

BP sa...

Ja du, kusligt är bara förnamnet när man pratar Covid-19. Snart är det som så att alla känner någon som känner någon som har drabbats av viruset. I och med att din arbetsplats är drabbad så testas ni väl allihopa eller!? Skönt att höra att personen i alla fall håller på att tillfriskna. Jo då, andra vågen är över oss och resten av världen...
Sven Wolter förr ju också offer för Covid-19, men han hann i alla fall bli 86 år.

Ditte sa...

Ja, Sven Wollter har funnits med i många sammanhang och under lång tid. Men ibland tar åldern ut sin rätt och han hade ju en del annat än covid på sin "lott"- Minns såväl Raskens som Hemsborna och mycket annat han varit med i i olika sammanhang.
Trist att Covid drabbat din skola och hoppas att man smittspårat och kunnat stoppa det hela.
Ha det nu så bra du kan.

Bibbi sa...

Covid är inte att leka med! Såmånga berättelser om hur olika dettagit på personer. Just nu kan jag känna en viss trygghet i att bo på landet. Bara ca 30 hushåll inne i byn. En familj drabbades i första vändan och hoppas och ber att setförlust stanna där.

Undrar om det är ett ålderstecken att jag blir genuint ledsen när våra underbara artister lämnar jordelivet. Sven Wollter har jag alltid gillat. Tror säkert han vilar i frid.

Du får vara rädd om dig så du slipper bli smittad

Kram Bibbi

Susjos sa...

Ja, tårar rann när jag hörde om Sven Wollters död, så trist!
Ja, covid-19 finns verkligen ibland oss, flera läkare, barnmorskor och uskor är sjuka på mitt jobb.
Vi får kämpa på!
HA det gott!

Lotta sa...

Vilket skitår, när de släppte på besöksförbudet för några veckor sedan höll vi att gå i taket. Även om vi på min avdelning fått ta emot friska besökare hela tiden eftersom jag jobbar på en avdelning i livets slutskede. Men jäklar vad det sprider sig nu.
Sven Wollter är en skådespelare som jag också alltid gillat. Han var en grym skådespelare.
Håll ut!
Snart vänder det :-)

Ama de casa sa...

Ja fy vad det är läskigt med Coronan, speciellt när den kommer så nära. Här i Torrevieja är smittspridningen låg - ännu så länge i alla fall om nu siffrorna stämmer.

En fd arbetskompis till Anders blev påkörd bakifrån av Sven Wollter när han stod still och väntade på grönt ljus. Det är en äkta Lassie det :-)

Ha det gott och håll avstånd!