söndag 3 januari 2021

Tredje Januari skriver vi idag....

 2021.

Har lyckats skriva 2021 flera gånger redan utan att "missa" så då är året officiellt godkänt av undertecknads genetiska arv.
Söndag är det också, det kommer mitt genetiska arv aldrig att acceptera oavsett vad, översatt till ren svenska innebär det att min eventuella avkomma alltid kommer att hata söndagar då även de förmodligen inte heller kommer att vinna på lotto.

Tur jag ingen avkomma har, en guds nåd för mänskligheten ;)

Men denna söndagen hos guldkryckan med fru innebär ju att han inte heller imorgon ska inställa sig till tjänstgöring i grundskoleförvaltningens regi.
Jag har två chanser kvar till pension innan återinträdet i tjänst träder i kraft, två lottodragningar kvar.
Kommer väl att ligga i fosterställning under mitt skrivbord på kneget under en filt nästa måndag och kvida ynkligt över orättvisan i världen ;)
 
Men en vecka kvar av sinnesro innan vi åter startar upp och om sanningen ska fram så saknar man ju en del av kidzen.
 
Tillönskar er en sjusärdeles fin avslutning på helgen. 
 
 

 

7 kommentarer:

Znogge sa...

Ha ha, ja nu närmar det sig. Vi vann 25 kronor på lotto så det blir vackert att återvända till gruvan på torsdag. Hade det varit ett antal nollor efter hade jag blivit mycket nöjdare.

Ha det gott!

BP sa...

Än en gång så tänker jag på Lennarts och ditt race vem som skulle vinna på lotto först. Gissar att ingen av er har gjort det än. Sedan kan du ju köpa en och annan trisslott också som gardering alltså;-)
Älskar ditt personliga munskydd. Har du eller frugan sytt det själv och broderat namnet på? eller finns skydden att köpa på torget. De få man ser med munskydd här i Täby har dessa fantasilösa turkosa munskydd på sig. Endast några få har "piffat till" skydden. I Spanien och USA har man förvandlat munskydden till en modeaccessoar, vilket jag tycker är helt rätt inställning.

Ha en bra början på sista semesterveckan nu!

PS. Dags för att raka av skägget - eller!? Det blir himla svettigt annars;-) DS.

Ditte sa...

Känns som om du är lite ambivalent här- Men kanske kommer en lotttovint. Har du testat med Triss? Du kan ha chansen. Så att BP var inne på liknande tankegångar.
Kul munskydd men det måtte ju bli väldans varmt och fuktigt därinne så man får väl ha en hel trave att byta med- Och tvättas ofta ska de ju också. Testade att ha munskydd igår för första gången i en speciell situation. Det ventilerade en del men 20 minuter var helt tillräckligt för mig. Och ett i tyg måtte ju bli snabbt fuktigt på insidan. Eller? Snyggt är det i alla fall-
Önskar dig nu en skön sista semestervecka.
Ha det så bra du kan.

Ingrid sa...

Vinna på lotto är inte det lättaste. Jag har haft samma rad i säkert 15 år, både onsdag och lördag och lotto 1 och lotto 2, jag har aldrig vunnit mer än max 21:-.
Ha en skön sista ledig vecka!
/Ingrid

Susjos sa...

Om man ändå kunde sluta jobba! Ja, drömmar får man ju ha. Vi har köpt en helt gäng med trisslotter nu till jul, men med knaper vinst, vann väl 60 kr på min trisskalender, och så 60 kr på de vanliga trisslotterna, så då blir det några nya lotter att skrapa!
HA den skön sista lediga vecka! Jag ska tillbaka till jobbet i morgon kväll...

Ama de casa sa...

Då håller jag tummarna hårt för nästa dragning! Här i Spanien var det en som vann 9 miljoner på nåt lotteri. Euro, alltså. Det skulle faktiskt vara lite för mycket, tror jag. Hur sjutton skulle man hinna göra av med så mycket pengar? Skulle bli väldigt slitsamt... ;-)

Ha det gott denna arbetsfria måndag!

Veiken sa...

Lotto? Vad är det? Vi betalar en slant varje vecka, men vinsterna håvas in av folk med tur. Varsågod säger jag som sponsrat!
Skönt att vara ledig i veckan innan det drar igång i skolan igen! Det blir i alla fall lite ljusare för var dag som går. Njut nu av din lediga vecka! :)